χιόνια

Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται από την Κυριακή το μεσημέρι - απόγευμα περίπου όπου το όλο φαινόμενο θα φτάσει στη μέγιστη έντασή του το διήμερο Δευτέρα - Τρίτη και από Τετάρτη θα αρχίσουμε να μιλάμε για περιορισμό του φαινομένου και εξασθένιση.

Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου άρχισε η χιονόπτωση στο Βουνοχώρι του Δήμου Καβάλας σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteokav.

Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων με νέα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Τον υποχρεωτικό εφοδιασμό των οχημάτων όλων των κατηγοριών, με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, προδιαγραφών για την κίνηση στο οδικό δίκτυο του πρώην Δήμου Ορεινού. 

Σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Καβάλας για την πρόληψη και ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων από τις πλημμύρες και τις χιονοπτώσεις.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας για τις ισχυρές χιονοπτώσεις που θα έρθουν το επόμενο τριήμερο και κυρίως θα εκδηλωθούν την Τρίτη.

Βροχές και χιονοπτώσεις αναμένονται την Πέμπτη και την Παρασκευή, με νέα πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με το meteo. 

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το πέρασμα της κακοκαιρίας «Φίλιππος» από το νομό Καβάλας. Εκτός από τις χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, χιονοπτώσεις μικρής διάρκειας σημειώθηκαν στα ορεινά του δήμου Καβάλας και του δήμου Παγγαίου.

 Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

 

Φωτογραφίες από το χιονισμένο τοπίο στις Κορυφές της Καβάλας μοιράστηκε με το KavalaNews.gr ο αναγνώστης μας Σίμος Τσοτσόπουλος ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. Δείτε το μαγευτικό τοπίο στον ορεινό αυτό οικισμό του νομού Καβάλας.

Ο χιονιάς επιμένει και έφτασε για τρίτη φορά φέτο στην δημοτική ενότητα Ορεινού το Δήμου Νέστου, "ντύνοντας" στα λευκά την περιοχ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

 

Από νωρίς την Κυριακή (27/2) η κακοκαιρία «Μπιάνκα» απλώθηκε στο νομό Καβάλας με βροχές αλλά και χιόνια

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (συνεχής και έντονη χιονόπτωση) και ολισθηρότητας του οδοστρώματος ανακοίνωσαν οι Αστυνομικές Αρχές για την Δράμα.

Για επιδείνωση του καιρού, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις στην κεντρική και βόρεια χώρα,

Επιδείνωση θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού τα επόμενα δύο 24ωρα, σε πρώτη φάση με σποραδικές βροχοπτώσεις και σε δεύτερη με πτώση

Κακοκαιρία "εξπρές" αναμένεται να περάσει από το νομό Καβάλας, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας και την ενίσχυση

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, με κύρια χα

Σελίδες