Επίθεση εξαπέλυσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Καβάλας προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά την είδηση για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ, αλλά και της επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία.

 

Τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ και πως επιστρέφει στην ευρωομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Τη συγκεκριμένη είδηση, φαίνεται πως δεν πήραν με καλό μάτι αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για το γεγονός πως θα συνεργαστεί με συγκεκριμένες ομάδες, με τον «ασπρόμαυρο» Σύνδεσμο Φιλάθλων στην Καβάλα, να βγάζει σκληρή ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας τον ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο του Δικεφάλου ως «ντροπή της πόλης».

 

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Καβάλας: 

 

«Εσύ που φεύγοντας από την παε άφησες "κακοδιαχείριση" και "τρύπες" στα ταμεία, εσύ που εκμεταλλεύτηκες τα χρέη για να εκλεγείς στο ευρωκοινοβούλιο, εσύ που θα παραιτούσουν από την ευρωβουλή αν η κυβέρνηση σαμαρά δεν έδινε λύση στα χρέη, εσύ που αγκαλιαζόσουν και φιλιώσουν σε κάθε ευκαιρία με τον μητσοτάκη, είσαι η ντροπή της πόλης μας.

 

Ο ΠΑΟΚ μας δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ κανένα κοινό με το πιο βρώμικο αθλητικό σωματείο της ελλάδας. Όποιος συστρατεύεται με αυτό το καρκίνωμα, γίνεται ένας από αυτούς. Τρέξε να γλείψεις αυτούς που σε διέγραψαν από το μαγαζάκι τους. Ξέπλυνε με την παρουσία σου τα ένδοξα έργα της εγκληματικής οργάνωσης του βρωμολίμανου. 

 

Είσαι ανεπιθύμητος στην πόλη μας και εσύ και όσοι σε στηρίξουν "για το καλό του ποδοσφαίρου". Γιατί δεν υπάρχει "καλό", όπου εμπλέκονται αυτοί. 

 

δούλος αρσενικό (θηλυκό: δούλα ή δούλη)

 

• αυτός που έχει χάσει την ελευθερία και πολλά από τα δικαιώματα και βρίσκεται στην ιδιοκτησία κάποιου

 

• (μεταφορικά) που εξαρτάται από κάποιον ή κάτι», αναφέρει η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Καβάλας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.