ΠΑΟΚ

Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Απόστολος Ανέστης, που είχε φορέσει και τη φανέλα του ΑΟ Καβάλα.

Την Κυριακή (28/01), ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης θα διεξάγει ένα αναπτυξιακό ποδοσφαιρικό τουρνουά, με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από όλη τη χώρα.

Τρία νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, θα παρακολουθήσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, στα γήπεδα του ΠΑΟΚ Mundialito αλλά και στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η διεθνής Καβαλιώτισσα παίκτρια Αποστολία-Δέσποινα Ζορμπαλά, μετά την εξαιρετική παρουσία που είχε με τον Αστέρα Καβάλας, πήρε μεταγραφή για την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου Ελλάδας οπαδοί των δύο ομάδων προκάλεσαν μικροεπεισόδια κοντά στην πλατεία Καπνεργάτη. Η ένταση δεν κράτησε πολύ αφού στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.

Ανακοίνωση ενόψει των εκλογών εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ΠΑΟΚ, εξαπολύοντας επίθεση στο κυβερνών κόμμα και τον Λευτέρη Αυγενάκη, τονίζοντας ότι είναι εχθροί του συλλόγου.

Την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Λύρατζη μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2025 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να αφορά τέσσερα χρόνια και ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 250 χιλιάδες ευρώ.

Στη Θάσο περνάει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης. Το προηγούμενο διάστημα τις διακοπές του στη Θάσο απολάμβανε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο

Διώροφο λεωφορείο που μεταφέρει κόσμο στην Αθήνα, παρουσίασε βλάβη, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου. Ο δεύτερος όροφος γέμισε με καπνό και κατόπιν αυτοψίας διαπιστώθηκε πως παρουσιάστηκε βλάβη στο κλιματιστικό.

Σε δήλωση με αφορμή τη δολοφονική επίθεση από χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κόστισε τη ζωή στον 19χρονο Άλκ

Μία  85χρονη από τον Κεχρόκαμπο Καβάλας λατρεύει τον ΠΑΟΚ και πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικά βίντεο για να κρατήσει «ζωντανό» το Ποντιακό ιδίωμα. 

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (22/5) στέφθηκε στο ΟΑΚΑ κυπελλούχος Ελλάδας κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στον τελικό με 2-1.

Επίθεση εξαπέλυσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Καβάλας προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά την είδηση για την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της ΕΠΟ, αλλά και της επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία.

 

Στο χωριό του Πρίνου στη Θάσο βρέθηκαν εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ και του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από τη Θεσσαλονίκη.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η απόφαση του προέδρου της ΝΔ να διαγράψει από το κόμμα (χωρίς συνεδρίαση πειθαρχικού οργάνου) τον ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη.