Αποτέλεσμα είχε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης (27/1) συνταξιουχικά και εργατικά σωματεία της Καβάλας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Ιχθυόσκαλα για έναν συνταξιούχο που κινδύνευε με διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι του και το χρέος ρυθμίστηκε σύμφωνα με τις δυνατότητές του. 

 

«Η συντονισμένη παρουσία στη παράσταση διαμαρτυρίας του Σωματείου μας, μαζί με τα μέλη της Διοίκησης των Σωματείων των Οικοδόμων, του Επισιτισμού και των Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καβάλας σήμερα το πρωί,(27/01/2021) στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ, επέφερε το επιθυμητό για τον συνάδελφό μας αποτέλεσμα και ρυθμίστηκε το χρέος του προς την ΔΕΗ σύμφωνα με τις δυνατότητές του.

 

Αυτό λοιπόν που πρέπει να συμπεράνουμε είναι, πως μόνο ο συντονισμένος αγώνας όλων μας, μέσα από τα ταξικά Σωματεία ( και όχι εκείνα των εργατοπατέρων), θα βάζει φρένο στις όλο και περισσότερο εντεινόμενες πιέσεις που δέχεται ο καθημερινός λαϊκός άνθρωπος, οι χαμηλόμισθοι, οι συνταξιούχοι» λέει το σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Καβάλας.