«Oύτε εκβιαζόμαστε, ούτε σας φοβόμαστε», δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας της Συμπαράταξης Πολιτών, Σωτήρης Σωτηριάδης με αφορμή την επιστολή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (δες ΕΔΩ) που κάλεσε τους τρεις δημοτικούς συμβούλους της παράταξης να «απολογηθούν» για την αποχή τους από τις συνεδριάσεις. 

 

“Μπαίνω στα 11 χρόνια ενεργής ενασχόλησης και συμμετοχής μου στα κοινά και την πολιτική. Μπαίνω στο έβδομο έτος ως αιρετός στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως δημοτικός σύμβουλος με την Συμπαράταξη Πολιτών, δημοτικός συνδυασμός Δήμου Καβάλας.

 

Πρώτη φορά όμως μου ζητάνε να "απολογηθώ" γιατί αγωνίζομαι για το αυτονόητο. Γιατί υπερασπίζομαι τη Δημοκρατία και την τήρηση αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας αντί να "απολογηθούν" ο δήμαρχος Καβάλας και η διοίκηση που δεν εφαρμόζουν αποφάσεις που έχουν ψηφιστεί εδώ και εφτά μήνες και απαξιώνουν το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου και της ίδιας της Δημοκρατίας. Μαζί με μένα φυσικά είναι "απολογούμενοι" και οι άλλοι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής μας παράταξης, Άρης Βέρρος και Νίκος Μουρτασάγας.

 

Θέλετε να μας θέσετε σε αργία; Θέλετε να μας "τιμωρήσετε";

 

Προχωρήστε όπως θέλετε. Ούτε εκβιαζόμαστε, ούτε σας φοβόμαστε. 

 

Τιμή μας και καμάρι μας να υποστούμε τις συνέπειες επειδή αγωνιζόμαστε για ζητήματα δημοκρατίας και για το συμφέρον των εργαζόμενων”, τονίζει σε ανάρτησή του ο Σωτήρης Σωτηριάδης

 

Επίσης απάντηση έστειλε το βράδυ της Τρίτης (26/1) η Συμπαράταξη Πολιτών (δες ΕΔΩ).