Εκατό δωροεπιταγές σε οικογένειες της Καβάλας θα μοιράσει η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου, για την προμήθεια τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για το γιορτινό τραπέζι. 

 

Σε σχετική ανακοίνωση η Μητρόπολη ΦΝΘ αναφέρει: 

 

"Εν όψει της Εορτής των Χριστουγέννων, με την φροντίδα του Κεντρικού Ταμείου Ευποιΐας της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και με σκοπό την συνέχιση της παραδόσεως της εμπράκτου αγάπης της τοπικής μας Εκκλησίας προς τον πάσχοντα και εμπερίστατο συνάνθρωπο, διανέμονται 100 περίπου δωροεπιταγές σε αντίστοιχες οικογένειες από τις 17 Ενορίες της Καβάλας, για την προμήθεια τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για το γιορτινό τους τραπέζι.

 

Εφέτος λόγω των εκτάκτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή εξαπλώσεως του κορονοϊού, μετά από σχετική εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου ΦΝΘ κ. Στεφάνου, οι ιερείς των Ενοριών παρέλαβαν και επέδωκαν τις αντίστοιχες δωροεπιταγές για τους ενισχυομένους ενορίτες τους, προκειμένου να οι εμπερίστατοι αδελφοί μας να απολάβουν της προνοιακής αγάπης και ευποιΐας της τοπικής μας Εκκλησίας.

 

Με την ευκαιρία η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου απευθύνει εγκάρδιες εόρτιες ευχές προς όλους, ώστε με υγεία και δύναμη να εορτάσουμε το Άγιο Δωδεκαήμερο και να επιτύχουμε την καλή έκβαση των ευγενικών σκοπών μας για την αντιμετώπιση των δυσκόλων συγκυριών που ζούμε όλοι μας".