Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας σας ενημερώνει ότι αύριο 3/12 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο Φουαγιέ του Αμφιθεάτρου «Γεώργιος Παυλίδης» της ΠΕ Καβάλας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΕ Καβάλας, και  εθελοντικές οργανώσεις.

 

"Προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι στην τοπική προσπάθεια ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος και να βοηθήσουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας κατά την κρίσιμη περίοδο της πανδημίας!!", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Προκειμένου να τηρείται προγραμματισμός των προσερχομένων αιμοδοτών και να αποφεύγεται τυχόν συνωστισμός, όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν, να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά τις εργάσιμες μέρες και ώρες, με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στο τηλέφωνο 2513501867, προκειμένου να κλείνεται το ραντεβού για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους.

 

Στον χώρο της αιμοδοσίας θα τους παρέχονται όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας και θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης από τον κορωναϊό τόσο από τους πολίτες όσο και από το προσωπικό.

 

Για την αιμοδοσία οι πολίτες μπορούν να δικαιολογούν την κίνησή τους είτε με τον λόγο Β 1 στην έντυπη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, είτε με sms στο 13033.