Η Energean Ένωσης Καλαθοφαίρισης Καβάλας μετά από τα κάθε είδος ''ευφυολογήματα'' και «πλάνα» που κυκλοφορούν κάποιοι στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ-ΣΑΙΤ-και ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ τα οποία δημιουργούν μία νοσηρή εικόνα και επειδή πολλές φορές η ΣΙΩΠΗ εκλαμβάνεται  ως ΑΔΥΝΑΜΙΑ, 

αναγκαζόμαστε να επισημάνουμε ότι η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ και ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ που μας διακατέχει, απέχει κατά πολύ από μεθόδους που εκπορεύονται με μοναδικό γνώμονα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και όχι την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!! 

 

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ποτέ δεν κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ!!!

 

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  αντιθέτως πληροφορήθηκε από έγγραφο της ΕΟΚ  για την προσπάθεια έκδοσης (χωρίς να μας ενημερώσει το ενδιαφερόμενο ΣΩΜΑΤΕΙΟ''ΠΑΝΘΗΡΕΣ''),   δελτίου χωρίς συγκατάθεση τεσσάρων αθλητριών μας!!!!

 

ΚΑΙ  ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ  ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ από την ΕΟΚ.!!!! Και το πληροφορηθήκαμε στην περίοδο που σχεδιάζαμε( μετά από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της κατάκτησης της 3ΗΣ ΘΕΣΗΣ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!!),την επόμενη μέρα, με γνώμονα πάντα την καλυτέρευση των αθλητών-ιών, καλώντας και τις εν λόγω αθλήτριες!!

 

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ πληροφορήθηκε από το ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή σε αυτό από το σωματείο ΠΑΝΘΗΡΕΣ και των γονέων αυτών!!! Με αίτημα την ΑΚΥΡΩΣΗ της ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΟΚ,!!

 

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ υπερασπιζόμενη τον  κόπο και   ιδρώτα  των υπολοίπων αθλητριών   που πίστεψαν και πέτυχαν την επιτυχία της 3ης θέσης στο φετινό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,που πιστεύουν   ακόμη στις εναπομείνασες ΣΥΝΑΘΛΗΤΡΙΕΣ τους  ,φυσικά υπέβαλε υπόμνημα ΥΠΕΡ της ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΟΚ!!!

 

Το θέμα για μας έχει κλείσει ,ο καθένας διάλεξε την τύχη που θέλει, να έχει!!!

 

Η ζωή και το ΜΠΑΣΚΕΤ συνεχίζεται!!!!»

 

Το Δ.Σ.