Δειγματοληπτικά τεστ στον γενικό πληθυσμό έγιναν σήμερα το πρωί (5/11) στην κεντρική πλατεία της Δράμας από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

 

Σύμφωνα με το ergasia-press.gr τα αποτελέσματα έδειξαν 130 άτομα θετικά στον κορωνοϊό σε 600 τεστ. Σε όσους το τεστ βγήκε θετικό, ακολουθήθηκε και μοριακός έλεγχος, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν σε μερικές μέρες.

 

Επίσης,  θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάτσας, ο οποίος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό το γεγονός:

 

«Στο πρώτο κύμα κορωνοϊού τη γλύτωσα... Στο δεύτερο όμως δώσαμε ραντεβού και συναντηθήκαμε με τον κύριο αυτόν...ευτυχώς όμως με πολύ καλές συνθήκες μέχρι στιγμής. Η είδηση έφτασε σε μένα μετά από το rapid test που έκανα στην πλατεία της Δράμας σε χρόνο άμεσο. Δε χανόμαστε. Απλά 14 μέρες θα μείνω μέσα στο σπίτι, αλλά όχι έξω από την είδηση.

 

Να προσέχετε όλοι εσείς εκεί έξω και να μην ακούτε τους ψεκασμένους. Αυτοί οι ντεμέκ αρνητές ψάχνουν ρόλο... μη τους δίνεται σημασία... Συγχαρητήρια για την υποδειγματική τάξη των στελεχών του ΕΟΔΥ και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη υπεύθυνη του ΕΟΔΥ Δράμας κ Ελένη Γαμβρέλη  που βοήθησε να γίνει γνωστό σε όλους εμάς μέσα από την επιστημονική διάγνωση»