Άφωνη έμεινε η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 RoukZouk,  Ζέτα Μακρυπούλια, όταν παίκτης επέμενε ότι η Καβάλα είναι... ένα χωριό, κάπου στη Θεσσαλία, χωρίς θάλασσα. Οι παίκτες της ομάδας που αγωνίζονταν είχαν φτάσει σε προχωρημένο σημείο του παιχνιδιού και στον αρχηγό τέθηκε ο όρος "Καβάλα" ώστε να θέσει 4 λέξεις που περιγράφουν την πόλη. 

 

Ο παίκτης, δηλώνοντας ότι είναι από την Αθήνα, επέμενε να βάλει τη λέξη "χωριό" ως την πρώτη από τις 4 λέξεις που πρέπει να μαντέψουν οι συμπαίκτες του. Ήταν σίγουρος ότι δεν θα πει κανείς "πόλη". Ίσως να είχε και δίκιο αφού σχεδόν όλη η παρέα του ανέφερε τη λέξη "χωριό" αλλά και τη λέξη "Θεσσαλία" όπως και "Ήπειρος".

 

Στο τέλος μάλιστα, μην έχοντας βρει τη λέξη "θάλασσα" αναρωτήθηκαν αν η Καβάλα έχει θάλασσα. Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως επέμενε από την αρχή και τελικά έπεισε τον αρχηγό της ομάδας να βάλει τη λέξη "πόλη" και όχι χωριό, αλλά και τη λέξη "Μακεδονία" αντί για "Θεσσαλία". Ήταν αυτή μάλιστα που τον πίεσε να... σκεφτεί ότι υπάρχει και θάλασσα.  

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ