Ο ντελιβεράς της Καβάλας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έθεσε εαυτόν στη διάθεση συμπολιτών που έχουν ανάγκη, κάνοντας δωρεάν delivery φαρμάκων και άλλων ειδών ανάγκης, είναι η μία περίπτωση. 

 

Η άλλη και για την ακρίβεια η πρώτη περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι ο Αλέκος Αζωίδης ο οποίος καλύπτει με την ευγενική του κίνηση την περιοχή της Ελευθερούπολης. Είναι αυτός που στην ουσία δημιούργησε τη νέα αυτή τάση αλληλεγγύης και το παράδειγμά του ακολουθούν καθημερινά πολλοί άλλοι. 

 

Σε σχετική του ανάρτηση αναφέρει: 

 

«Όποιος γνωρίζει ανθρώπους που είναι τρίτης ηλικίας ή έχουν ευαίσθητο οργανισμό και ανησυχεί για την υγείας τους και χρειάζονται ψώνια από σούπερ μάρκετ, φούρνο και οποιαδήποτε άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης και αδυνατεί, πολύ ευχαρίστως προσφέρομαι να βοηθήσω φυσικά αφιλοκερδώς.

#voithame #osoi #mporoume». 

 

Το τηλέφωνό του είναι 6997595796

 

***Επειδή στην άλλη περίπτωση που δημοσιοποιήσαμε στο KavalaNews παρατηρήθηκε να τηλεφωνούν και άνθρωποι που ΔΕΝ έχουν ανάγκη, απευθύνουμε θερμή παράκληση να τηλεφωνήσετε στον άνθρωπο που θέτει εαυτόν στη διάθεση ανήμπορων συμπολιτών, μόνο για πραγματική ανάγκη

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

τα σούπερ μάρκετ στο νομό Καβάλας που κάνουν διανομές κατ΄οίκον 

Η λίστα συμπληρώνεται διαρκώς