Μια ασυνήθιστη ληστεία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ξάνθη, σύμφωνα με το xanthi2.gr.

 

Το δημοσίευμα αναφέρεται σε δύο άγνωστους δράστες που εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ στην Ξάνθη έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μάσκες Casa de Papel. 

 

Yπό την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον υπεύθυνο του καταστήματος σημαντικό χρηματικό ποσό και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών στη γύρω περιοχή.

 

Κατά πληροφορίες, η αστυνομία ψάχνει και στις περιοχές Χρυσούπολης και Καβάλας μετά από μαρτυρίες ότι οι δύο δράστες διέφυγαν από τη δυτική έξοδο της Ξάνθης και πιθανότατα κινήθηκαν στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατία Οδού. 

 

Μπορεί να πέρασε πολύς καιρός από τότε που προβλήθηκαν τα τελευταία επεισόδια της δημοφιλούς σειράς του Netflix αλλά οι μάσκες του Σαλβατόρ Νταλί που φορούσαν οι πρωταγωνιστές παραμένουν επίκαιρες. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που χρησιμοποιούνται σε ληστεία. 

 

Παρεμπιπτόντως, πλησιάζει η ημέρα για την ανάρτηση των επεισοδίων του 4ου κύκλου του Casa de Papel στη διαδικτυακή πλατφόρμα. Η πρεμιέρα ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2020, δηλαδή σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες. Μέχρι τότε... υπομονή και μείνετε σπίτι