Στο 7ο Snow camp ανοίγει η αθλητική αυλαία για τον ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας για το 2020.  Στην ιδιαίτερα σημαντική αυτή διοργάνωση προετοιμασίας αθλητών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το συλλογο Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και ΑΣ Δαναό Ωραιοκάστρου, συμμετείχαν 370 αθλητές από 60 συλλόγους 7 συνολικά χωρών, σε ένα από τα ομολογουμένως πιο πετυχημένα Snow Camp των τελευταίων ετών. 

 

Το 7ο  σε σειρά Snow Camp πραγματοποιήθηκε στις 3-6 Ιανουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο  Κοζάνης και αυτό τίμησαν με την συμμετοχή τους, πάνω από 30 διακεκριμένοι αθλητές με παγκόσμιους,  πανευρωπαϊκούς, μεσογειακούς και βαλκανικούς τίτλους καθώς και πολλοί αθλητές, πρωταθλητές των χωρών τους. Οι συμμετέχοντες σε αυτό αθλητές είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν υπό τις οδηγίες ενός διεθνούς προπονητικού team αποτελούμενο από: τον προπονητή της ολυμπιακής ομάδας της Νορβηγίας, τον Μ. Μουρούτσο- Έλληνα Ολυμπιονίκη, την επίσης Ελληνίδα  Ολυμπιονίκη Ε. Μυστακίδου, τον Π. Εφραιμίδη- προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας μας καθώς και τον Χ. Αλμασίδη- προπονητή του ΑΣ Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης. 

 

Στο 7ο Snow Camp, ο προσκεκλημένος ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, συμμετείχε με τους  Αντωνιάδη Κίμων, Αγγή Παναγιώτη, Ευμορφοπούλου Αθανασία και Πατένταλη Κυριακή ενώ την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής του Συλλόγου Παλτόγλου Χάρης. Ήταν μια μοναδική αθλητική εμπειρία και ένα δυναμικό ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική χρονιά για τους αθλητές αυτούς που είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με διεθνείς συναθλητές τους σε τεχνικές αγώνα και να μυηθούν σε καινούργιες προπονητικές πρακτικές υπό την διεύθυνση του διεθνούς προπονητικού team της διοργάνωσης. 
Η εμπειρία αυτή θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη για τους αθλητές του συλλόγου στις επόμενες αθλητικές τους αναμετρήσεις και συνεισέφερε σημαντικά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής τους συμπεριφοράς.  Ο προπονητής του συλλόγου, Χ. Παλτόγλου, θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τον ΑΣ Κοζάνης, Μακεδονική Δύναμη και τον ΑΣ Δαναό Ωραιοκάστρου καθώς και τους συναδέλφους προπονητές, Χ. Αλμασίδη , Π. Εφραιμίδη και Α. Χρηστίδη για την εξαιρετική διοργάνωση και ευγενή πρόσκληση.