Ο 14χρονος μαθητής από το 6οΓυμνάσιο Καβάλας Χρήστος Κιοφτετζής κατέλαβε την 9η θέση παγκοσμίως στον ετήσιο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist, στην ενότητα Excel 2013. 

 

Ο ίδιος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebookευχαριστώντας ταυτόχρονα όσους βοήθησαν στην επιτυχία του: «Πριν από λίγες ώρες έμαθα ότι έχω καταλάβει την 9η θέση παγκοσμίως στον διαγωνισμό Microsoft Office Specialist, στην ενότητα του Excel 2013!

Μετά από αυτό, θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον Aslanidis Panagiotis, τον καλύτερο δάσκαλο, που με βοήθησε σε ό,τι χρειάστηκα (εντός και εκτός προετοιμασίας) και τον κύριο Stelios Lambropoulos για την δωρεάν παροχή του TEST4U αλλά και για εκείνο το απόγευμα που μαζί με τον Κορνήλιο με βοήθησαν με μερικές ακόμη ασκήσεις για την προετοιμασία μου στην Αμερική!

Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους: κύριο Βασίλης Λωλίδης ο οποίος αφιέρωσε ένα κομμάτι από τον χρόνο του για την πρώτη μου συνέντευξη στο ΑΠΕ/ΜΠΕ και στην κυρία Μαρία Παπάζογλου που κι αυτή με την σειρά της ανέδειξε όχι μόνο το κομμάτι της Αμερικής αλλά και όλη την επιτυχία της ομάδας μας, όντας πολύ φιλική απέναντί μας!

Τελευταία και καλύτερα έρχονται ΟΛΑ αυτά τα παιδιά, της καλύτερης ομάδας που έχω δει, της Καβαλιώτικης αποστολής στον Πανελλήνιο τελικό που ήταν πριν και πίσω από όλο αυτό! Σας ευχαριστώ παρά μα παρά πολύ παιδιά, όλους και τον καθένα σας ξεχωριστά για την υποστήριξη σας!!».