Microsoft Office

Τρία μετάλλια κατέκτησε η Καβάλα στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist στην Αθήνα.

Δύο μαθητές γυμνασίου και μια φοιτήτρια πληροφορικής, είναι οι τρεις Έλληνες που θα εκπροσωπήσουν φέτος τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Microsoft Office Specialist που θα διεξαχθεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η Καβάλα έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού μεταλλίου στο ετήσιο πανελλήνιο πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, για την ανάδειξη των τριών νέων που εκπροσωπούν κάθε χρόνο την Ελλάδα στον κορυφαίο διαγωνισμό πληροφορικής παγκοσμίως.

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του Καβαλιώτη μαθητή Χρήστου Κιοφτετζή στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist:

 

Ο 14χρονος μαθητής από το 6οΓυμνάσιο Καβάλας Χρήστος Κιοφτετζής κατέλαβε την 9η θέση παγκοσμίως στον ετήσιο διαγωνισμό Microsoft Office Specialist, στην ενότητα Excel 2013. 

Η Ευθυμία Ζιώτα μαθήτρια του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας που κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Microsoft Office Specialist και πιο συγκεκριμένα στο πρόγραμμα PowerPoint βραβεύθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2018.