Φίλες και Φίλοι

Σήμερα μετά από 52 μαρτυρικούς μήνες κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι λυπηρό  ο απερχόμενος Πρω-θυπουργός να αρνείται να κατάλαβει τους λόγους για τους οποίους οι Ελληνίδες και οι Έλληνες τον εξα-νάγκασαν να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Γι αυτό άλλωστε και επαναλαμβάνει καθημερινά τα ίδια ψέματα που αποδοκιμάστηκαν στις κάλπες, χωρίς να συνειδητοποιεί την καταστροφή που προκάλεσε στους πολίτες και τους θεσμούς της χώρας.

Οι Έλληνες έχουν ήδη ξεπεράσει τον κ. Τσίπρα!!!

Εκείνος θα το αντιληφθεί για μια ακόμη φορά το βράδυ της 7ης Ιουλίου.
Δεν µπορούν να κοροϊδέψουν ξανά τους Έλληνες!!!

Έχουμε πλέον καταλάβει τον εµπαιγµό!!!

 Η εντολή στις 7 Ιουλίου θα είναι ξεκάθαρη νίκη  στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνει  την πολιτική αλλαγή.

Σε αυτές τις κάλπες κρίνεται το μέλλον της χώρας και η προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας την επόμενη δεκαετία.

Αν δεν πάμε να ψηφίσουμε και αν δεν βγει αυτοδύναμη η Ν.Δ. η Πατρίδα, τη δύσκολη αυτή στιγμή με τους γείτονες, θα είναι ακυβέρνητο καράβι που ούτε θα ξέρουμε που πηγαίνει.
Πρέπει η Ν.Δ. να βασιστεί στις δυνάμεις της και να κυβερνήσει τη Χώρα με τις δύσκολες συγκυρίες.

Αν στις εκλογές της Κυριακής  η Ν.Δ. δεν σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση δηλ, αυτοδυναμία τότε μπαίνουμε σε περιπέτειες περιφέροντας την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ως επιτάφιο για να σχηματιστεί κυβέρνηση παζλ.

Οι υπεύθυνοι πολίτες κάθε  χώρας ψηφίζουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στις δύσκολες στιγμές για τη Πατρίδα τους.

Για αυτό ψηφίζουμε την ερχόμενη Κυριακή Νέα Δημοκρατία για να  μην τρέχουμε 15-αύγουστο με πολύ περισσότερες δυσκολίες.  Οι γείτονες μας θα κάνουν πάρτυ αν δεν βγει αυτοδύναμη η Ν.Δ.

Κυρίες και Κύριοι

 

Ο κ. Τσίπρας και η «πολιτική του παρέα»  ήρθαν στην εξουσία ως Ευαγγελιστές της Αλήθειας , ως οι πονόψυχοι που ενδιαφέρονται τάχα για τους αδύναμους.
Χρησιμοποίησαν λόγο διχαστικό για να πείσουν πως μόνο εκείνοι ήταν με τους πολλούς και πως θα εξαφάνιζαν την φτώχεια και την δυστυχία.
Μας  είπαν ότι θα σχίζανε τα μνημόνια και ότι οι δανειστές μας θα χόρευαν στον δικό μας ρυθμό.

Υφάρπαξαν την  ψήφο των Ελλήνων και εξανέμισαν όλα αυτά τα χρόνια όλες τις προσπάθειες που ήδη είχαν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς.

Με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας «διέκοψαν» βίαια την Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά στα 2,5 χρόνια όταν όλα έδειχναν ότι βγαίναμε στις αγορές.
Σήμερα 4,5 χρόνια μετά όλοι γνωρίζουν το πραγματικό τους πρόσωπο!!!

Υπερφορολόγηση , ανομία, μιζέρια, δυστυχία και κυρίως εθνικές υποχωρήσεις που κανείς Πρωθυπουργούς πριν τον Αλέξη Τσίπρα δεν υπέκυψε στις πιέσεις των ξένων.
Η μισθολογική δαπάνη αυξήθηκε κατά 1 δις. στο έτος το οποίο αφαιρούσαν μέσω της ληστρικής φορολογίας του ιδιωτικού τομέα προκειμένου να πληρώσουν τους χιλιάδες μετακλητούς τύπου Καρανίκα και να ζουν οι ίδιοι την μεγάλη και χλιδάτη ζωή μετακινούμενοι με  κρατικά αεροσκάφη και πολυτελή κότερα φίλων τους.
Μας είπαν για υπερήφανη διαπραγμάτευση!!!

Πρέπει να σας θυμίσω τις εκτιμήσεις ειδικών για το πόσο κόστισε η τάχα υπερήφανη επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και των μνημονίων από το αξιοθρήνητο δίδυμο Τσίπρα –Βαρουφάκη!!!

Σύμφωνα με τον Κλάους Ρέγκλινγκ ,επικεφαλή. ς του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) με τον ΣΥΡΙΖΑ η χώρα μας έχασε 6 μονάδες του ΑΕΠ. Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερο από 100 δις!!! ευρώ

Διπλάσιο υπολογίζει το ποσό της οικονομικής καταστροφής που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ στη Πατρίδα, ο τέως επικεφαλής του Euroworking  Group k. Tomas Bizer  σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ολλανδική εφημερίδα “De Volkskrant”  και στην οποία είχε μιλήσει για 200 δις!!! ευρώ.

Σκάνδαλο Novartis – Συμφωνία των Πρεσπών

Κατασκεύασαν το σκάνδαλο της Novartis ,στρατολόγησαν  «Ρασπούτιν» και κουκουλοφόρους προκειμένου να σπιλώσουν  πολιτικούς τους αντιπάλους την βδομάδα του πρώτου  ανεπανάληπτου συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία μας.

Μια επαίσχυντη συμφωνία που ιδίως εμάς  τους Μακεδόνες θα μας πονά και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ πως δόθηκε και από ποιους χαρίστηκε  στα  Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας , η ταυτότητα και η γλώσσα.

Βάπτισαν «Βόρεια Μακεδονία» και πιστεύει κανείς ότι σε μερικούς μήνες ή το αργότερο σε λίγα χρόνια δεν θα αποκαλούνται μόνον «Μακεδόνια»?

Σήμερα λοιπόν ένα χρόνο μετά, μπορεί να μας πει κάποιος τι έχει γίνει με την εφαρμογή της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών ?

Άλλαξαν τα βιβλία της ιστορίας των Σκοπιανών με τους αλυτρωτικους όρους που περιέχουν?

Γκρεμίστηκαν τα αγάλματα ή οι πινακίδες που σχετίζονται με την ελληνική ιστορία της Μακεδονίας μας ?

Κακά τα ψέματα!!! Ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ιστορίας μας είναι πια ακρωτηριασμένο , γιατί ο κ.Τσίπρας και ο κ. Κοτζιάς αγνόησαν τον ελληνικό λαό και δεν τόλμησαν να πάνε σε δημοψήφισμα!!!

Όλα αυτά μένουν ως εθνικά στίγματα ,που θέλω να ελπίζω, και αυτό είναι ουτοπία,  να μην έχουν άλλες παρενέργειες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αυριανός Πρωθυπουργός, δε-σμεύτηκε να απαλύνει τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών και μη ξεχνάτε ότι έχουμε το δικαίωμα του Veto  το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για την ένταξη των Σκοπίων στη Ε.Ε.

Πολλοί μας ρωτάνε ποια είναι τα επόμενα δικά μας  βήματα για την Μακεδονία  μετά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών?

Τους απαντάμε:

Εμείς προχωράμε με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που φέρει τον τίτλο  «οι δρόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου» και με έναν ξεκά-θαρο στόχο: Την ανάδειξη του brand “Μακεδονία»
Στόχος του  είναι να δηλώνει όχι μόνο έναν τόπο με ξεχωριστή ιστορία και πολιτισμό. Αλλά και την παραγωγή υψηλής ποιότητας -διεθνώς εμπορεύσιμων-γεωργικών και βιομηχανικών προϊόντων.

Και κατ’ αυτό τον τρόπο, να προωθείται συνολικά η εξωστρέφεια και η ανάπτυξη και με προσέλκυση τουρισμού και με τις εξαγωγές.

Με διεθνή εκστρατεία επικοινωνίας που έχει ήδη προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανάδειξη σε ολόκληρο τον κόσμο της πραγματικής Μακεδονίας, της αληθινής Μακεδονίας, της αυθεντικής Μακεδονίας.

Με δράσεις όπως εκθέσεις μακεδονικών αρχαιοτήτων στο εξωτερικό, διοργάνωση διεθνών συνεδρίων, ηλεκτρονικές καμπάνιες, αφιερώματα στον Διεθνή Τύπο.
Η προσπάθειά μας δεν είναι απλώς μια επικοινωνιακή πρωτοβουλία, αλλά ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο με πολλαπλές πτυχές.
Δίνουμε στο σχέδιο αυτό τον τίτλο : «Οι δρόμοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου» και πορευόμαστε με ένα ξεκάθαρο στόχο:

     Το brand «Μακεδονία» να γίνει πόλος έλξης επενδυτών, επισκεπτών και καταναλωτών. Να αποτελέσει κινητήριο μοχλό της εξωστρέφειας ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας
Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου η Πατρίδα χρειάζεται ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση.

Μια ισχυρή κυβέρνηση  για να διαπραγματευτεί μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων ώστε να έχουμε ισχυρή ανάπτυξη με μείωση των φόρων διατηρώντας το αφορολόγητο , μείωση των εισφορών , μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%

Δεν θα γίνουν απολύσεις όπως διαδίδουν οι ίδιοι και τα γνωστά παπαγαλάκια τους αλλά στοχευμένες προσλήψεις στο Δημόσιο εκεί όπου έχουμε ανάγκη
Όπως για παράδειγμα:

Στην Υγεία με προσλήψεις  Νοσηλευτών αρχικά και μετά Γιατρών,
Στην Παιδεία με εκπαιδευτικούς ξεκινώντας με τον διαγωνισμό της ειδικής αγωγής, σταδιακές προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και
Στην Ασφάλεια του Πολίτη με 1500 προσλήψεις αστυνομικών που θα στελεχώσουν τις ομάδες ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.

Oι πρώτες προτεραιότητες μας  στην οικονομία:

Βασικός στόχος μας είναι η ισχυρή ανάπτυξη για αυτοδύναμη Ελλάδα.
Στόχος μας είναι  η δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Για το σκοπό αυτό θα βάλουμε σε εφαρμογή τέσσερα άξονες πολιτικών:

             Πρώτον. Άμεση μείωση των φόρων και θεσμοθέτηση πρόσθετων κινήτρων για την προσέλκυση επενδύσεων. Κι αυτό θα γίνει με ένα από τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης της Ν.Δ.

          Δεύτερον. Άμεσο χτύπημα της γραφειοκρατίας με συγκεκριμένα εργαλεία, όπως:

     -Η ηλεκτρονική υπογραφή που θα καθιερωθεί για πολίτες και επιχειρήσεις για να πάψουν να ταλαιπωρούνται από γραφείο σε γραφείο.
     -Κλειστές προθεσμίες για τις αδειοδοτήσεις επενδύσεων που θα επιβλέπονται από το Πρωθυπουργικό Γραφείο.
     -Δεσμευτικά γρήγορη εκδίκαση υποθέσεων που σχετίζονται με τις επενδύσεις σε ειδικά τμήματα δικαστηρίων.

Τρίτον. Άμεση ενίσχυση της ρευστότητας. Με σταδιακή αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στον τρόπο λειτουργίας του κράτους.

Αποκατάσταση της αξιοπιστίας της  χώρας μας που όχι μόνο θα βοηθήσει στην περαιτέρω μείωση των επιτοκίων δανεισμού των ελληνικών ομολόγων, αλλά και στη συνεπακόλουθη μείωση του κόστους δανεισμού των ελληνικών επιχειρήσεων.

Με αντιμετώπιση των «κόκκινων δανείων», αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου στους ιδιώτες, αλλά και πλήρη αξιοποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

 

Τέταρτον. Αλλαγή της νοοτροπίας που χαρακτηρίζει το κράτος απέναντι στις επενδύσεις.

Δεν μπορεί στον 21ο αιώνα να «ανακαλύπτεται» ξαφνικά ένα δάσος μέσα σε μία έκταση του Ελληνικού που για 60 χρόνια ήταν αεροδρόμιο.
Ούτε βεβαίως, να κηρύσσεται αρχαιολογικός χώρος ολόκληρος ο Πειραιάς, όταν είναι έτοιμος να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου.
Η επένδυση του Ελληνικού θα ξεμπλοκαριστεί την πρώτη κιόλας εβδομάδα της νέας διακυβέρνησης.

Εντός των πρώτων επτά ημερών θα υπογραφούν και οι δύο υπουργικές αποφάσεις που λείπουν για να ξεκινήσει το έργο.

 

Φίλες και Φίλοι

Επιτρέψτε μου σε αυτό στο σημείο  να αναφερθώ πολύ σύντομα για  Τουρκία  & Αλβανία Τουρκία.

Τα μαύρα σύννεφα στο Αιγαίο και γενικότερα στη νοτιοανατολική Μεσόγειο καθημερινά υπάρχουν και πολλές φορές  επικίνδυνα.

Εμείς ως Νέα Δημοκρατία  έχουμε πλήρη αίσθηση των προκλήσεων στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην ισχύ της Πατρίδας  μας και τη δύναμη των συμμαχιών της.

Ο  Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τη διάθεση να οικοδομήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με την Τουρκία και με τον Πρόεδρο Ερντογάν που  θα στηρίζεται όμως στο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου, των Διεθνών Συνθηκών  και των κανόνων καλής γειτονίας.

Προφανώς για όλα τα παραπάνω χρειάζονται δύο για να μπορέσουμε να καθίσουμε να συζητήσουμε και σε πρώτη φάση να περιορίσουμε την ένταση
Αλβανία

    Η Νέα Δημοκρατία, η μεγάλη παράταξη του  Κωνσταντίου Καραμανλή  έχει στείλει πολλές φορές  το μήνυμα στην αλβανική κυβέρνηση και είναι εξαιρετικά σαφές.
Θα υπάρχουν κυρώσεις και επιπτώσεις, εάν δεν υπάρχει σεβασμός στα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητας.
Και αυτό δεν αφορά μόνο την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ευρώπη. Αφορά και τις διμερείς μας σχέσεις.

Πρέπει λοιπόν ο κ. Έντι Ράμα να αντιληφθεί ότι πρέπει, αν θέλει να έχει καλές σχέσεις με την Ελλάδα, να σέβεται τα δικαιώματα της μειονότητάς μας.

 

Νομός Καβάλας

Είναι πλέον γεγονός  ότι ο Τουρισμός, σαν σύνθετο οικονομικό προϊόν αλλά και ως βαριά βιομηχανία για τον τόπο μας απαιτεί εδώ και τώρα ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις νέες τεχνολογίες

Στόχος μας θα πρέπει να είναι η ανάδειξη της περιοχής μας από την Τούζλα μέχρι πάνω στο Δέλτα του Νέστου αλλά το σμαραγδένιο νησί τη Θάσο ως πόλο έλξης τουριστών και επισκεπτών καθόλη τη διάρκεια του χρόνου

Είναι επιτακτική ανάγκη να συνδέσουμε το τουριστικό μας προϊόν με τον πολιτισμό.

Να μετατρέψουμε το νομό Καβάλας μαζί με τη Θάσο σε έναν τουριστικό προορισμό για 12 μήνες το χρόνο, όχι μόνο για το καλοκαίρι ώστε οι επισκέπτες, να θαυμάζουν τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Φιλίππους, την πλούσια ιστορία αυτής της θαυμάσιας πόλης, όχι μόνο για τις ωραίες παραλίες μας, αλλά και για το τι συνολικά έχει να προσφέρει η Καβάλα

Να αναβαθμίσουμε τις οδικές εισόδους, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες οι οποίοι έρχονται οδικώς είτε από την Τουρκία, είτε από τη Βουλγαρία.

Θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε και να καθιερώσουμε τη διεξαγωγή Πανευρωπαϊκού Τουριστικού Συνεδρίου στη Θάσο.

Να σχεδιάσουμε τη σύνδεση του μαρμάρου της Θάσου με τον πολιτισμό ,την τέχνη αλλά κα με τον Τουρισμό.

Να βελτιώσουμε τον τρόπο συμμετοχής μας στις τουριστικές εκθέσεις και να στελεχώσουμε αυτές με άτομα με γνώση της τουριστικής ορολογίας και του τουριστικού προϊόντος πάντα φυσικά με συνεργασία με τους φορείς του κλάδου και του επιμελητηρίου Καβάλας

Να  αναζητήσουμε λύσεις για να την αξιοποίηση των υποδομών όπως το λιμάνι της Καβάλας και πάντα σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα ώστε να δημιουργηθούν περισσότερες θέσεις απασχόλησης

Η ανάπτυξη δεν θα έρθει μέσα από ένα μεγάλο πρόγραμμα δημόσιων επενδύσεων, αλλά πρωτίστως κινητοποιώντας τις δυνάμεις του ιδιωτικού τομέα, τις ιδιωτικές επενδύσεις, εγχώριες και ξένες

Είτε μιλάμε για γεωργούς και κτηνοτρόφους είτε μιλάμε για μικρούς, μεσαίους και μεγάλους επιχειρηματίες η τοπική επιχειρηματικότητα θα πρέπει να υποστηριχθεί στρεφόμενη σε νέους τομείς, νέα προϊόντα τεχνολογίες και πρακτικές

 

Φίλες και Φίλοι

 

Σήμερα από αυτό το βήμα πριν κλείσω την ομιλία μου δεσμεύομαι:

Να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, με πάθος για δουλειά και προσφορά ώστε να πάμε τον τόπο μας μπροστά.

Στα νέα παιδιά να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να ζήσουν μια ζωή καλύτερη από τις προηγούμενες , σε μια χώρα που θα αναγνωρίζει τη δουλειά, θα επιβραβεύει το ταλέντο και θα ανταμείβει τους κόπους της

Να αγωνιστώ με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της  περιοχής μου  για την αναπτυξιακή πορεία του νομού μας  και να μην επιτρέψουμε άλλη οικονομική υποβάθμιση  της περιοχής μας.

 

 

Να αναζητήσουμε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα της κaθημερινότητας των συμπολιτών μας χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις.
 

 

Στους συμπολίτες  μου  της τρίτης ηλικίας ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δίκαιο αγώνα  για μια  εθνική στρατηγική για την τρίτη ηλικία, την οποία το κράτος σήμερα δυστυχώς δεν έχει.
 

Να είμαι δίπλα στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους που με προσωπικές θυσίες κρατούν σε δύσκολους καιρούς αναμμένη τη δάδα του πολιτισμού μας , των εθίμων και των παραδόσεων

Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έκανα πάντα και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές για το κόμμα, για την υλοποίηση του κοινού μας οράματος για την Πατρίδα μας  και για τις διαχρονικές και αδιαπραγμάτευτες ηθικές αξίες της παράταξη μας.

 

Κλείνοντας στο σημείο αυτό τις προσωπικές μου δεσμεύσεις  απέναντι των συμπολιτών μου θα ήθελα να αναφερθώ με ιδιαίτερο σεβασμό στα άτομα με αναπηρία …
Δεσμεύομαι από αυτό το βήμα απέναντί σας να είμαι μαζί σας σε κάθε αγώνα  προκειμένου να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε ΜΑΖΙ  την ισότιμη ένταξη σας στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας.

***Σε αυτό το σημείο θα πρέπει  να αναφερθώ και στην προσωπική δέσμευση του Προέδρου και αυριανού Πρωθυπουργού  Κυριάκου Μητσοτάκη  τον Δεκέμβριο 2018  για την εκπόνηση  ενός  Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα άτομα με αναπηρία.

H Νέα Δημοκρατία ως  κυβέρνηση  θα προχωρήσει στη θέσπιση σε ανώτατο επίπεδο, δηλαδή αναφερόμενο απευθείας στον  Πρωθυπουργό, ενός Εθνικού Συντονιστή για τα άτομα με αναπηρία ο οποίος θα μπορεί να συντονίζει οριζόντια επιμέρους τομεακές και  κλαδικές πολιτικές  και ο οποίος Εθνικός Συντονι-στής θα έχει τελικά την τελική ευθύνη υλοποίησης αυτής της πολιτικής.

   Συμμαχήτριες και Συμμαχητές

Όταν πριν χρόνια, μετά από μια επιτυχημένη καριέρα που είχα στην ξενόγλωσση παιδεία , αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική είχα υιοθετήσει να πορευτώ με τα λόγια ενός πολιτικού ηγέτη:

        « Η εντιμότητα στη πολιτική είναι αποτέλεσμα της δύναμης ενώ η υποκρισία αποτέλεσμα της αδυναμίας»

   Με οδηγό αυτά λόγια πορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε προσωπική εκλογική μάχη που έδωσα και έτσι συνεχίζω  και  στην προσωπική μου μάχη της 7ης Ιουλίου.

Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα δείξει αν αυτή η επι-λογή μου ήταν η σωστή  ή όχι.

Πολλοί μου λένε ότι οι αγώνες μου  για τη παράταξη είναι συνεχείς και αδιάκοποι και κυρίως στις δύσκολες εκλογικές μάχες όπως αυτή του 2015, γι αυτό τολμώ να ζητήσω  σε αυτές τις εθνικές εκλογές να μου δώσετε τη μια από τις δύο ψήφους

         Σας θέλω συμμάχους σε αυτή την προσπάθεια μου και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και τη στη-ριξή σας με την ψήφο σας

Κλείνοντας  την ομιλία θεωρώ υποχρέωσή μου να ζητήσω συγνώμη από όλες και όλους που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω έστω και τηλεφωνικά μαζί τους.
Πιστέψτε με θα το ήθελα , αλλά δυστυχώς οι ημέρες που είχα και έχω  στη διάθεσή μου μετά την ανακήρυξη μου ως υποψήφια βουλευτής του νομού μας είναι πάρα πολύ λίγες για να μπορέσω να επικοινωνήσω με όλες και όλους

Δεσμεύομαι ότι θα το κάνω στο ΑΜΕΣΟ μέλλον.

Για μένα άλλωστε οι φιλίες είναι πραγματικές όταν αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και δεν διαρκούν όσο και η εκάστοτε προεκλογική περίοδο.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτή τη μεγάλη συμμετοχή σας στο κάλεσμα μου

Πάμε ΟΛΟΙ μαζί για να κάνουμε  το 3ο βήμα για μια φωτεινή Ελλάδα.

Πάμε ΟΛΟΙ μαζί για μια Αυτοδύναμη Ελλάδα με Αυτοδύναμη Κυβέρνησης της Μεγάλης Παράταξης μας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Πάμε δυνατά όλοι ΜΑΖΙ για το 3ο και τελευταίο βήμα.

Σας ευχαριστώ…….

 

 

(δελτίο Τύπου)