Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας με την υπ’ αριθμ. 428 απόφασή της που πάρθηκε στο Δ.Σ. της 13ης Μαΐου 2024 οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση – ομιλία με την συμμετοχή υποψηφίων Ευρωβουλευτών από τα κοινοβουλευτικά κόμματα:

 

O κ. Βεζυργιαννίδης Ιωάννης από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Στογιαννίδης Γρηγόριος από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και η κα Πλέσια Αικατερίνη από το κόμμα ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα: 20:00 στην Κεντρική Πλατεία της Καβάλας.

 

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να δοθεί η δυνατότητα στα μεγαλύτερα κοινοβουλευτικά κόμματα της πατρίδας μας να αναδείξουν το πραγματικό διακύβευμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης των Ευρωεκλογών που θα γίνουν στις 09-06-2024.

 

Σχετικά με την εκδήλωση το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Καβάλας αναφέρει:

 

Μας ενδιαφέρει η Ευρώπη του αύριο σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που δημιουργούν οι περιφερειακές συγκρούσεις  και οι επιπτώσεις που αυτές έχουν στην οικονομική – παραγωγική και κοινωνική ζωή μας (μεταναστευτικό, εγκληματικότητα, ενεργειακό κόστος, ακρίβεια κλπ.)

 

Πιστεύουμε ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία ενημέρωσης – πληροφόρησης θα αναδειχθούν καλύτερα και πιο άμεσα οι πολιτικές θέσεις των κομμάτων καθώς και οι διαφορές που έχουν μεταξύ τους ώστε να ωθήσουν και να παρακινήσουν τους εργαζόμενους και γενικότερα τους πολίτες του Ν. Καβάλας, αφ’ ενός να σταθμίσουν την τελική τους επιλογή, αφ’ ετέρου την ημέρα των εκλογών να τους οδηγήσουν στην κάλπη και όχι στην παραλία.