Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2019 στο Κάστρο Καβάλας η ετήσια μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας «Ψάχνοντας τη σοφίτα», με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων.

 

Παρουσιάστηκαν χοροί και τραγούδια Μεταξάδων Θράκης, Δυτικής Θράκης, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Φλώρινας, Βόρειας Θράκης και Θάσου.

 

Στην έναρξη της εκδήλωσης η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας κ. Μαρίνα Φιλιππίδου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε με τη λήξη της λυκειακής χρονιάς καλό καλοκαίρι σε όλους. Το Λύκειο όπως είπε, θα συμμετάσχει φέτος το καλοκαίρι σε Φεστιβάλ για τα 40 χρόνια του Λ.Ε. Ορεστιάδας και στα Αμμουλιανιώτικα 2019.

 

Τον Οκτώβριο 2019 το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας εξάλλου ετοιμάζεται για τη μεγάλη αποστολή του στη μακρινή Ιαπωνία, και συγκεκριμένα στο Τόκυο για να συμμετάσχει σε Φολκλορικό Φεστιβάλ του Δήμου Μινάτο – Τόκυο 2019.

 

Η παράσταση του ΛΕΚ στο Κάστρο Καβάλας έκλεισε με ένα υπέροχο φινάλε που συμμετείχαν οι χορευτές και χορεύτριες όλων των τμημάτων του.

 

Το Λύκειο ευχαριστεί θερμά όλους τους χορευτές, τους χοροδιδάσκαλους Χρόνη Ιωαννίδη, Ιωάννα Βασιλειάδου και Μαρία Κουρούνη, τους μουσικούς «Τα Παιδιά της Παράδοσης», την Στέλλα Φουρναράκη «Μάνα» για το θεατρικό δρώμενο, τα μέλη του ΔΣ, την εκπρόσωπο του ΛΕΚ στο Κεντρικό Λύκειο κ. Ντόρα Καλαντζή, αλλά και όλους τους Καβαλιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους χορηγούς της παράστασης:

 

ΣΤΑΧΥ  Π.Αλεξίου – Σ.Ξανθόπουλος Ο.Ε., ΣΑΜΑΡΚΑΣ Α.Ε., CITY BILLIARD HALL, SYMPOSIO Restaurant & Coffee Breakfast, MANIOS Εμπόριο Ιχθύων, SEVENTINO Βιοτεχνία Φωτιστικών, ΠΕΞΑΡΑ ΑΛΙΚΗ Ακουστικά Βαρηκοϊας, Φαρμακείο Σπύρος ΚΑΛΠΑΚΗΣ, AMERICANOU Hair & Beauty Salon, Στεγνοκαθαριστήρια PRESS TO, Anthelia Village Σκάλα Ποταμιάς Θάσου, ZEN Relax & More, Εργαστήριο Ελληνικής Γλώσσας Τάσος Κουρούκαφας.

 

Συγχαρητήρια σε όλους και καλό καλοκαίρι.

(δελτίο Τύπου)