παράσταση

«Από πού κρατάει η σκούφια σου» - Μουσικοχορευτική Παράσταση Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων

Η θεατρική παράσταση "Η πιο σωστή απόφαση" της Εύας Οικονόμου – Βαμβακά στη σκηνή του εθνικού θεάτρου

Η Δημοτική θεατρική σκηνή ενηλίκων Λιμεναρίων Θάσου θα παρουσιάσει την παράσταση “Οι Μικροί Φαρισαίοι”.

Το μιούζικαλ «Φτηνά Τσιγάρα» της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής σκηνής, θα προβληθεί την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 20:00, στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» της Καβάλας.

Στις 26 και 27 Απριλίου, ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, θα έρθει στην Καβάλα και στον κινηματογράφο “Απόλλων”, για δύο νέες παραστάσεις.

Το αλληγορικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ σε μια θεατρική εκδοχή για παιδιά, η οποία αναδεικνύει τις πανανθρώπινες αξίες της φιλίας, της αγάπης και της ανιδιοτέλειας.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στο πλαίσιο της Β’ καλλιτεχνικής περιόδου 2023-2024, παρουσιάζει μια ακόμα δική του παραγωγή, τη “Μέθοδο Gronholm”, του Jordi Galcerán. Είναι ένα σύγχρονο βραβευμένο έργο που τοποθετεί στο κέντρο του τον κωμικοτραγικό αγώνα της εργασιακής επιβίωσης.

Ο Ανδρέας Πασπάτης, με αφορμή την επίσκεψή του στην Καβάλα, εξηγεί στο KavalaNews.gr, τι είναι το Stand Up Comedy, πως προέκυψε στη ζωή του, για την έμπνευσή του και τις επιρροές του.

Τη θεατρική παράσταση “Φιλιώ” θα παρουσιάσει η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα Θάσου.

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν να εξαντληθούν, θα δοθεί ακόμα μια παράσταση

Οι απόφοιτοι του τμήματος Υποκριτικής Τέχνης του ΣΑΕΚ Καβάλας (πρώην ΔΙΕΚ) , παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Ελευθερία γένους θηλυκού» σε διασκευή και σκηνοθεσία   ενός  από τους εκπαιδευτές  του τμήματος  κ.Μάκη Ακριτίδη.

Ο καινούργιος θεατρικός μονόλογος του Βασίλη Κατσικονούρη «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα», που χάρισε το βραβείο αναγνωστών καλύτερης αντρικής ερμηνείας για το 2022 στον Γιώργο Νινιό, έρχεται στην Καβάλα

Την Παρασκευή (29/03) στις 20:00 το απόγευμα, η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα, θα παρουσιάσει την παράσταση “Φιλιώ”, στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης.

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν να εξαντληθούν, θα δοθεί ακόμα μια παράσταση το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Την Τετάρτη (06/03), η Δημοτική Θεατρική ομάδα του Λιμένα, θα παρουσιάσει την παράσταση “Φιλιώ”, στις αποθήκες Μεταλλείων.

Οι απόφοιτοι του τμήματος Υποκριτικής, Θεάτρου & Κινηματογράφου του ΣΑΕΚ Καβάλας που συμμετέχουν στην θεατρική σκηνή του ΣΑΕΚ, παρουσίασαν το θεατρικό έργο «Ελευθερία γένους θηλυκού» που διασκεύασε ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας Μάκης Ακριτίδης.

Η θεατρική παράσταση «Υπερβολές!», των Γιάννη Καλαβριανού, Μαριάννας Κάλμπαρη, Βασίλη Μαυρογεωργίου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Ο Παιδικός Θίασος Σάββα Γραμμάτικα παρουσιάζει σε θεατρική διασκευή το κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Ο λύκος και η αλεπού».

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με την παράσταση “Απόφοιτος Λυκείου” για μία μοναδική βραδιά στο “ApollonCinema”. 

Mε αφορμή την Διεθνή Ημέρα, 25 Νοεμβρίου για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας παρουσιάζει την παράσταση «Φτάνει πια».

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό ότι η προγραμματισμένη παράσταση "Αρκούδα" δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας για τη ματαίωση της παράστασης «Συρανό» για τεχνικούς λόγους.

Stand Up Comedy Show Κώστας Μαλιάτσης - Σάλας “Πιάστηκα”. Ο γνωστός κωμικός έρχεται στην Καβάλα με τη νέα του παράσταση.

Η παράσταση “Κάποτε στη Σμύρνη μας” από την θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοχωρίου, “ ταξιδεύει” στην όμορφη πόλη της Ανατολής, την Σμύρνη, στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Χρυσούπολης στις 20:30 το απόγευμα.

Με αφορμή τη λήξη του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ευχαριστεί όσους στήριξαν το φεστιβάλ. 

Σελίδες