Το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους πολίτες της Θάσου έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο ανερχόμενος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης.

 

Στην ανάρτηση του ο Κύριος Κυριακίδης καλεί και πάλι τους πολίτες της Θάσου,να δώσουν την τελική εντολή την Κυριακή 2 Ιουνίου ,προχωρώντας συλλογικά και ενωμένα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

 

Η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες της Θάσου που ανέδειξαν το συνδυασμό μας ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ δύναμη στο Δήμο της Θάσου.Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους, ευχαριστώ γιατί πίστεψαν στο νέο που έρχεται.Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου,τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους αλλά και όλους τους αφανείς ήρωες του χθεσινού μοναδικού αποτελέσματος. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και ειδικότερα τη σύζυγο μου που στάθηκε δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια.

 

Καλώ και πάλι τους πολίτες της Θάσου, την Κυριακή που έρχεται, να μας δώσουν την τελική εντολή να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις.Να προχωρήσουμε συλλογικά και ενωμένοι με μοναδικό μας γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

 

 

Η Θάσος μας ενώνει. Είναι ο τόπος που γεννηθήκαμε και αγαπάμε.

 

Λευτέρης Κυριακίδης

Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου

 

(δελτίο Τύπου)