τράπεζα

Την άδεια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Όλυμπος ανακάλεσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Παραμένει και το κατάστημα της τράπεζας στην οδό Ομονοίας. Αναλυτικά το μήνυμα που έλαβαν οι πελάτες της τράπεζας αναφέρει τα εξής:

Άλμα 700% γνωρίζουν οι μεταφορές χρημάτων μέσω IRIS σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η ΔΙΑΣ ΑΕ.

Τεράστια είναι η αναστάτωση σε αρκετές οικογένειες φέρνει η απόφαση της διοίκησης της Eurobank να κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα, λέει στον ΚavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ταχυδρομικού ταμιευτηρίου Eurobank Αντώνης Δεληχάτσιος. 

«Προκαλεί δισεπίλυτα προβλήματα στο σχέδιο ζωής των εργαζομένων και εντείνει την απομόνωση των φτωχών νοικοκυριών και των

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου αναμένεται να κλείσει το υποκατάστημα της Eurobank στο κέντρο της Καβάλας στην οδό Ερυθρού Σταυρού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Ταχυδρομ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 16-10-2020, εξαπάτησε ημεδαπή στη Θάσο Καβάλας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 9-7-2020 το απόγευμα, εξαπάτησαν ημεδαπό στη Θάσο. 

Οι οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι σαφείς:  Οσοι έρχονται καθημερινά σε επαφή με χαρτονομίσματα να πλένουν συχνά τα χέρια τους, καθώς ο Covid-19 παραμένει στην επιφάνειά τους για αρκετές μέρες.

Το μεικτό ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση τη μηνιαία κύρια σύνταξη ως εξής: Αν το ίδιο πρόσωπο δικαιούται περισσότερες από μία κύριες συντάξεις το ποσό της 13ης σύνταξης καθορίζεται με βάση το άθροισμά τους.

 

Κλειστό θα παραμείνει την Παρασκευή 8 Ιουνίου το κατάστημα της Alpha Bank στον Λιμένα Θάσου λόγω βλάβης στα μηχανήματα της τράπεζας. Το πρόβλημα προήλθε από διαρροή σωλήνα ύδρευσης στην κουζίνα του καταστήματος με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το εσωτερικό του κτιρίου

Από τον Δήμο Καβάλας ανακοινώνεται, ότι κατόπιν επικοινωνίας με την Περιφερειακή Διεύθυνση της Τράπεζας Πειραιώς, ενημερωθήκαμε ότι αναστέλλεται προς το παρόν η παύση λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τραπέζης Πειραιώς  στην Δημοτική Κοινότητα Κρηνίδων.

Η Δήμαρχος Καβαλας, πληροφορούμενη, την απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς, να προχωρήσει σε κατάργηση του υποκαταστήματος της, στην Δημοτική Ενότητα Φιλίππων (Κρηνίδες), αφού προφορικά εξέφρασε στα αρμ

Μια σημαντική είδηση για τις επιχειρήσεις και τις τοπικές κοινωνίες τόσο στην Καβάλα όσο και στην υπόλοιπη Περιφέρεια επιφύλασσε μια κοινή ανακοίνωση του περιφερειάρχη Αν.

Μπορεί κανείς να φαντάζεται πως έχουν τα πράματα στις τράπεζες της Καβάλας, μέσα στον καιρό των μνημονίων, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τη μέση φαντασία. Πάνω από ένα δισ. ευρώ έχουν (ακόμη) οι Καβαλιώτες κατατεθειμένα, δηλαδή τα διπλά από αυτά που είχαν στα τελευταία χρόνια της δραχμής. Τι δείχνει η «χρυσή εποχή» των πρώτων ετών του ευρώ, τι οξύμωρο συμβαίνει με τους λογαριασμούς όψεως και την τοπική επιχειρηματικότητα. Ποια είναι πραγματικά η συμπεριφορά των μικροκαταθετών σε σχέση με τους Καβαλιώτες που είχαν τα χρήματά τους «κλειστά»...  

Σοκάρουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για την διαφορά που προκύπτει στους καταθετικούς λογαριασμούς των Ελλήνων, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι και τον Ιούνιο του 2015,

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ομονοίας εξερράγη γύρω στα 5:00 τα ξημερώματα. Ο μηχανισμός αποτελούνταν από 2 φιάλες αερίου (γκαζάκια). Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο υποκατάστημα και ειδικότερα στην κεντρική είσοδο του υποκαταστήματος.