Δεκάδες επιχειρηματίες της Καβάλας απάντησαν θετικά στο κάλεσμα της Pro Credit Bank για ενημέρωση σχετικά με τα παρεχόμενα προϊόντα και υπηρεσίες. 

 

Εκπρόσωποι του γερμανικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην Καβάλα για κατ’ ιδίαν επαφές με τοπικές επιχειρήσεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. 

 

Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Καβάλας. 

 

Το παρών έδωσαν επαγγελματίες από όλους τους κλάδους, όπως πρωτογενής τομέας, υπηρεσίες, τουρισμός, μεταποίηση, εμπόριο. 

 

Μετά τις «συστάσεις» και τη βασική ενημέρωση που έκαναν εκπρόσωποι της τράπεζας, ακολούθησε μια ζωηρή συζήτηση στην οποία οι επιχειρηματίες απηύθυναν ερωτήματα. 

 

Δόθηκαν διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία, τα επιτόκια και τα έξοδα για τη λήψη δανείου ενώ πολλές ερωτήσεις στόχευαν σε ένα αρκετό επίκαιρο ζήτημα όπως είναι η εγκατάσταση και χρήση POS από τις επιχειρήσεις καθώς και τα ποσοστά των προμηθειών που χρεώνει η τράπεζα. 

 

Το συντονισμό της εκδήλωσης και της συζήτησης που ακολούθησε έκανε η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

 

Την Πέμπτη και την Παρασκευή τα στελέχη της τράπεζας θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε εργοστάσια και εταιρείες της Καβάλας προκειμένου να αναπτύξουν περαιτέρω τις σχέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής

 

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PROCREDIT BANK

 

H ProCredit Bank Greece, η «έξυπνη» ψηφιακή τράπεζα 

παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες και είναι διαθέσιμη 24/7 για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της, αλλά και μέσω μίας προηγμένης, φιλικής στη χρήση, πλατφόρμας e-banking.

 

Μέλος του γερμανικού ομίλου ProCredit Holding, με έδρα την Φρανκφούρτη, διαθέτει δυναμική παρουσία σε 10 χώρες της ΝΑ Ευρώπης, δραστηριοποιείται απο το 2015 στην ελληνική αγορά, αλλάζοντας τα τραπεζικά δεδομένα.

 

Δίχως «ψιλά» γράμματα, με διαφάνεια, πελατοκεντρική προσέγγιση, ποιοτική εξυπηρέτηση, αλλά και με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της νέας τεχνολογίας, υλοποιεί με συνέπεια στις αξίες της υπεύθυνης τραπεζικής, το όραμά της για ένα καλύτερο μέλλον. 

 

Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της ProCredit Bank βρίσκεται η υποστήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, καθώς πιστεύει, ότι η ανάπτυξή της είναι καθοριστική για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και αναγκαία συνθήκη για μία συνεχή μεγέθυνση της οικονομίας, με γνώμονα την κοινωνική συνοχή.

 

 

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση

 

Μέσω της καταρτισμένης ομάδας της στην Ελλάδα, προσφέρει σε ιδιώτες, επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μία αναβαθμισμένη και εξατομικευμένη εμπειρία, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και γραφειοκρατία, δίνοντας πάντα έμφαση στην κατανόηση των πραγματικών αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

 

Οι υπηρεσίες της είναι ιδανικές τόσο για φυσικά πρόσωπα που θέλουν να βελτιώσουν τη ζωή τους, όσο και για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να επενδύουν στον εκσυγχρονισμό του μοντέλου λειτουργίας τους, στο σημερινό ταχέως μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

 

Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι μέσω της διεθνούς της παρουσίας, η ProCredit Bank διαθέτει την εμπειρία για να στηρίξει σε επίπεδο συμβουλευτικής τους πελάτες της, προς την κατεύθυνση ανάπτυξης των δραστηριοτήτων τους με αποτελεσματικό τρόπο και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

 

 

Οι αριθμοί για την Procredit Bank -Holding

  • Στοιχεία ενεργητικού 8 δις Ευρώ - 45 000 Επιχειρηματικοί πελάτες - 3200 άτομα Προσωπικό και 92% Δανειακό χαρτοφυλάκιο σε ΜμΕ 

 

Δανειακό χαρτοφυλάκιο της ProCredit Bank στην Ελλάδα

  • Έμφαση σε τομείς που συνεισφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας, μέσο εκταμιευμένο επιχειρηματικό δάνειο 400.000.ευρώ. Το 2022, το 99% του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου αφορούσε δάνεια προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

 

Χρηματoδότηση “πράσινων” έργων

  • Υποστήριξη συνολικά 600 έργων: Ενεργειακές κοινότητες, ανανεώσιμη ενέργεια ,εξοπλισμός και μηχανήματα ενεργειακής αποδοτικότητας

 

Επιχειρηματικά αποτελέσματα της τράπεζας ProCredit

  • 65% των πελατών είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, 200 εκατομμύρια ευρώ αφορούν σε εμβάσματα κάθε μήνα & 50% των μεταφορών σε διεθνή εμβάσματα.