Ζυγός

Την αντίθεσή τους στον κανονισμό πυροπροστασίας μέσα ή δίπλα σε δασικές εκτάσεις εξέφρασαν οι κάτοικοι του Ζυγού και Νέου Ζυγού Καβάλας που συμμετείχαν στη Λαϊκή Συνέλευση.

Οι κάτοικοι του Ζυγού και του Κρυονερίου Καβάλας, με ανακοίνωση τους ευχαριστούν όσους βοήθησαν για να ανακατασκευαστεί το πυροσβεστικό όχημα τους.

Επιθεώρηση των εργασιών κατασκευής του καταφυγίου αδέσποτων ζώων στον Ζυγό από τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς, Χρήστο Τσιτσιλικάκη.

Ένας 58χρονος Γάλλος περιπατητής τραυματίστηκε μετά από πτώση σε απόκρημνο σημείο σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Ζυγός, στην Καβάλα.

Οι εργασίες κατασκευής του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο αγρόκτημα Ζυγού Καβάλας, προϋπολογισμού 882.839,37 ευρώ, συνεχίζονται, με τον Δήμο Καβάλας σε ανακοίνωση του να αναφέρει πως θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 σκυλιά.

Στη Δημοτική Κοινότητα Ζυγού έκανε περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, Χρήστος Ποτόλιας.

Ένας άνδρας 28 ετών, πατέρας δύο μικρών παιδιών, κάτοικος Κρυονερίου, διαγνώστηκε με ό

Προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων στο αγρόκτημα του Ζυγού Καβάλας.

Η Ελισάβετ Δημητρίου - Κοτσακίδου υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά» για τον Ζυγό ανακοινώθηκε με σχετικό δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει:

Συνεχίζονται όπως αναφέρει ο δήμος Καβάλας οι εργασίες για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο αγρόκτημα του Ζυγού Καβάλας. 

Υπεγράφη τη Δευτέρα (22/05) στην κοινότητα του Ζυγού, από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Απόστολο Χρόνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, Δημήτρη Κουτσό, η σύμβαση για την ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του εν λόγω οικισμού. 

Η μαθήτρια του Δημοτικού σχολείου Ζυγού, Εβελίνα Χλιάρα, κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό λογοτεχνίας.

Την Παρασκευή (12/05) η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου, υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε πολιτική ομιλία στο Ζυγό.

Την Τρίτη (21/03) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα δασοπονίας, διοργανώθηκε εκδήλωση στο δάσος του Ζυγού, στην τοποθεσία «Κρυονεράκι», από τον Δήμο Καβάλας, την Κοινότητα Ζυγού, το τοπικό παράρτημα του ΓΕΩΤΕΕ, το Δασαρχείο, τον Φυσιολατρικό Όμιλο Ζυγού και το Δημοτικό σχολείο Ζυγού.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ανακοίνωσε πως το πρωί της Τετάρτης (08/02) λόγω εργασιών θα διακοπεί η παροχή νερού σε ορισμένες περιοχές.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζυγού, Ντέμης Κοτσακίδης, παρουσίασε τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν τόσο στον Ζυγό, όσο και στον Νέο Ζυγό, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης της περιόδου 2019-2022.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Ζυγού Καβάλας για τη φιλοξενία δύο οικογενειών από την Ουκρανία. Μέσα σε πολύ λίγη ώρα από την ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας ότι αναζητούνταν δυο οικήματα για να φιλοξενήσουν τις οικογένειες οι κάτοικοι έτρεξαν να βοηθήσουν. 

Θεμελιώθηκε το πρωί της Κυριακής (14/11) το Πνευματικό Κέντρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ζυγό Καβάλας από τον Μητ

Εντοπίστηκε ο άνδρας που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ηλικιωμένη στην περιοχή του Ζυγού Καβάλας (δες

Ξεσπούν οι κάτοικοι του Ζυγού Καβάλας μετά την ισχυρή καταιγίδα που έπληξε την περιοχή τα προηγούμενα 24ωρα και καταγγέλλουν ότι εδώ και τριάντα χρόνια ζουν

Το χθεσινό χαλάζι που έπληξε τις περιοχές του Σταυρού, του Αμυγδαλεώνα, του Ζυγού, του Κρυονερίου και των ορεινών χωριών του Δήμου μας κατέστρεψε σε μεγάλο βαθμό πολλές καλ

Σελίδες