Την υποψηφιότητα της Ελισάβετ Δημητρίου-Κοτσακίδου ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά», με επικεφαλής τον Γιάννη Εριφυλλίδη. 

 

Σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Η Ελισάβετ Δημητρίου-Κοτσακίδου συστρατεύεται ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ζυγού με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε την Ελισάβετ να συστηθεί με τα δικά της λόγια:

 

«Γεννήθηκα στην Καβάλα και έζησα μεγάλο μέρος της παιδικής μου ηλικίας στον Ζυγό, όπου κατοικεί η οικογένειά μου μέχρι σήμερα.

 

Αποφοίτησα από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Μαίρης Βογιατζή Τράγκα και στη συνέχεια παρακολούθησα μαθήματα στη Δραματική Σχολή της Μιμής Ντενίση. Είμαι επίσης απόφοιτη του ΔΙΕΚ Μεταμόρφωσης Αττικής (Τμήμα Τεχνικού Κομμωτικής Τέχνης).

 

Ως ηθοποιός έχω συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές (ΑΝΤ1 και ALPHA TV) και στην κινηματογραφική ταινία «Πανδημία-Όλα λοιπόν ένα» του Δημήτρη Πιατά (2014).  Στο θέατρο πρωταγωνίστησα μαζί με τον Γιάννη Μόρτζο στην παράσταση «Όταν ο Θεόφιλος συνάντησε την ερωτευμένη απελπισθείσα» (Θέατρο Τέσσερις Εποχές-Γιάννης Μόρτζος, 2014-2015), ενώ εργάστηκα και ως βοηθός του σκηνοθέτη Ευάγγελου Σαμιώτη στην παράσταση «Από τη ζούγκλα έρχομαι» (L.A. Theater, 2014). Έχω επίσης συμμετάσχει σε τηλεοπτικά διαφημιστικά και βιντεοκλίπ.

 

Στο παρελθόν εργάστηκα ως κομμώτρια στην Αθήνα και σήμερα εργάζομαι στο τμήμα τηλεφωνικών πωλήσεων μεγάλης εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

 

Αγαπώ πολύ το χωριό μου, πιστεύω στο όραμα του Γιάννη Εριφυλλίδη για ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης για τις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και συμμετέχω στον συνδυασμό του, πιστεύοντας ότι μπορεί να φέρει μια μεγάλη Αλλαγή και για τον Ζυγό».

 

Πιστεύουμε ότι η δυναμική της προσωπικότητα, οι εμπειρίες που έχει αποκτήσει από την επαγγελματική της πορεία στην Αθήνα, η καλλιτεχνική φύση, η διάθεση να προσφέρει στον τόπο μας, η εργατικότητά της, το ανοιχτό πνεύμα, οι ιδέες της για την ανάπτυξη του Ζυγού και η μεγάλη αγάπη της για το χωριό της καθιστούν την Ελισάβετ Δημητρίου-Κοτσακίδου πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τον Ζυγό. Ελισάβετ, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

(δελτίο Τύπου)