ΣΥΡΙΖΑ Θάσου

Να ανακληθεί η απόφαση για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θάσο ζητά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι: «Το 2013, επί Ν.Δ, έκλεισε η Εθνική.

Τις τελευταίες μέρες πληροφορίες θέλουν το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Λιμενάρια Θάσου

"Ο τουρισμός της Θάσου εκπέμπει S.O.S. Δεν είναι η πανδημία, είναι η «πανδημία» των καταστροφικών χειρισμών της κυβέρνησης που αφορά κυρίως στον οδικό τουρισμό από τα βόρεια σύνορα της χώρας μας και αποτελεί τον τροφοδότη του νησιού μας", λέει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου.

"Παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν θα επαναληφθεί το περσινό φιάσκο με το κλείσιμο της Νυμφαίας η συγκεκριμένη συνοριακή πύλη έκλεισε αιφνιδιαστικά τη στιγμή ακριβώς που ξεκινά η τουριστική περίοδος", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου

«Τις τελευταίες μέρες η Θάσος βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή υγειονομική απειλή.  Μια απειλή που εκδηλώθηκε με σφοδρότητα αρχικά σε σχολικές μονάδες του Πρίνου και η εξέλιξη της οποίας άγνωστη, γεμίζει τρόμο τους κατοίκους του νησιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θάσου, εξαπολύοντας τα πυρά του προς το αρμόδιο υπουργείο και όσους διαχειρίζονται την υγειονομική κρίση λέγοντας ότι «οι ευθύνες τους είναι εγκληματικές.