Σύλλογος Νώε

Στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ Καβάλας βρέθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου “Νώε”, για να ενημερώσει τα παιδιά για τις ανάγκες των αδέσποτων. 

Άλλη μία παρουσίαση /ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Δήμου Παγγαίου Νώε στην 2η γιορτή της Παιδικής Χαράς στο Ζυγό Καβάλας.

Στο 10 Δημοτικό σχολείο Καβάλας παραβρέθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου «Νώε».

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου Νώε ευχαριστεί θερμά τον τραγουδιστή Κώστα Μπίγαλη για τα καλά του λόγια στο βίντεο που ανέβασε.

Έξι σκύλοι δηλητηριάστηκαν στη Γεωργιανή Καβάλας σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στον πρόεδρο του Φιλοζωικου Συλλόγου "Νωε", Χρήστο Παλληκαρά.

Με το πέρασμα του χρόνου κάποια ζώα δραπέτευσαν ή εκλεισαν εκτροφία και έμειναν ελεύθερα», λέει στον KavalaNews 102.8 ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Νώε» της Νέας Ηρακλείτσας, Χρήστος Παλληκαράς.

Στο νηπιαγωγείο τού Κρυονερίου βρέθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου «Νώε» με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών

Άλλη μια διάσωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Δευτέρα (18/10) το απόγευμα στις Ελευθερές Καβάλας

 

Κάτοικοι της Μεσοροπης Καβάλας ήρθαν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Δήμου Παγγαίου «Νώε», Χρήστο Παλληκαρά όπου κατήγγειλαν πως από την περιοχή την τελευταία

Σήμερα το πρωί (29/11) ενημερώθηκε ό πρόεδρος του συλλόγου "Νώε" από κατοίκους του Οφρυνίου για αλλά δύο περιστατικά με νεκρά αδέσποτα.

 

Περιστατικό κακοποίησης και βάναυσης μεταχείρισης σκύλου, σημειώθηκε την Κυριακή (20.09.20) και απογευματινές ώρες στο Δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Ανδρέα Καβάλας.

 

Μπροστά σέ μία εγκληματική ενέργεια βρέθηκε ο πρόεδρος του φιλοζωικου συλλόγου Παγγαίου Νώε Χρήστος Παλληκαρας μετά από ενημέρωση του από τόν Δήμο. Κάποιος απάνθρωπος παράτησε τό σκυλάκι του δεμένο με μία θηλιά στο λαιμό δεμένο σέ μία πινακίδα σήμανσης πάνω στον δρόμο

Άφωνα έμειναν τά μέλη από τον φιλοζωικό σύλλογο Δήμου Παγγαίου Νώε αφού μέσα σέ λιγότερο από 12 ώρες εντοπίστηκε και δεύτερη νεκρή χελώνα καρέτα καρέτα στην περιοχή του Βρασίδα στη Νέα Πέραμο

Δυστυχώς άλλη μια χελώνα καρέτα καρέτα ξεβράστηκε στην ακτή της Νέας Ηρακλείτσας.Πρόκειται για την τέταρτη χελώνα μέχρι στιγμής καί την τρίτη που βρίσκεται από τον φιλοζωικό σύλλογο Δήμου Παγγαίου "Νώε"