Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας

Ανοιχτά και ασφαλή σχολεία ζητά ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Καβάλας και επισημαίνει πως το Υπουργείο δεν έχει προχωρήσει σε κανένα μέτρο εκθέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια και την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών. 

Mε επιστολή του, ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας προς του δημάρχους του νομού ζητά πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας και όπως αναφ

Κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας απευθύνει ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας για τις αλλαγές στην Παιδεία.

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη με αφορμή την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία θα πραγματοποιηθεί Συλλαλητήριο ώρα 11:00   στην είσοδο του Νοσοκομείου Καβάλας. Κάλεσμα για την κινητοποίηση στο Νοσοκομείο απευθύνει και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Καβάλας

Τον Φεβρουάριο του 2020, υπήρξε καταγγελία γονέων μαθητή του 16ου Δημοτικού Σχολείου για τραυματισμό του στη διάρκεια διαλείμματος στην αυλή του σχολείου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη 26 Μαΐου 2020 και ώρα 13:30, πραγματοποιεί νέα  παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καπνεργάτη, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας.

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί την Πέμπτη 7 Μαΐου στις 11:00 στην είσοδο του κτιρίου της πρώην Νομαρχίας ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καβάλας με αφορμή το νέο νομοσχέδιο για την παιδεία.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, με αφορμή την 7η Απριλίου, παγκόσμια ημέρα υγείας, διοργανώνει δράση για όλους τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας με τίτλο «Μένουμε σπίτι… ζωγραφίζουμε για δημόσια δωρεάν υγεία για όλους»