στάση εργασίας

Η ΕΣΗΕΜ-Θ σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, τις ώρες 12.00-16.00.

"Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα της ανώτατης εκπαίδευσης" και "υπερασπιζόμαστε το σύνταγμα" αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Καβάλας.

Στάση εργασίας πραγματοποιεί το επικουρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου μέχρι τις 15:00 της ίδιας ημέρας.

Η Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας συμμετέχει στην δίωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 18/10/23.

2ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, για την έλλειψη προσωπικού ανακοίνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 από τις 10.00 έως τις 14.00 σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, τα γραφεία Τύπου και κάθε χώρο εργασίας.

Στην Πανελλήνια στάση εργασίας, την Πέμπτη 9/3, συμμετέχει και η ΔΕΥΑ Καβάλας

Την Τετάρτη (22/02) το συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού & τουρισμού Καβάλας και Θάσου θα συμμετάσχει στην στάση εργασίας που θα γίνει πανελλαδικά στον κλάδο από τις 12 μ.μ. έως και τις 16:00 μ.μ.

Την Παρασκευή (13/01) στη 13:00 έκαναν στάση εργασίας οι εκπαιδευτικοί στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας έπειτα από κάλεσμα της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών και της τοπικής ΕΛΜΕ. Βασικό αίτημα τους ήταν η μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών που συμπλήρωσαν ή συμπληρώνουν δυο χρόνια της δόκιμης υπηρεσίας τους.

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με διαμαρτυρία στο Υπουργείο

Δίωρες διακοπές στη λειτουργία του Δικαστικού Μεγάρου από τις 9:00 από τις 11:00 από σήμερα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων του Νομού Καβάλας. 

Στη συγκέντρωση και στην τρίωρη στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει για την Παρασκευή 21 Μαΐου στις 12:00 στην είσοδο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας συμμετέχει η πρωτοβουλία αναπληρωτών εκπαιδευτικών. 

«Τα νοσοκομεία κρατιούνται όρθια χάρη στην εξάντληση του προσωπικού τους» είπε σε δηλώσεις στο πλαίσιο της κινητοποίησης η αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας Μαρία Βάλτου.

Μία πανδημία, η οποία επέβαλε τους δικούς της όρους και κανόνες, δυστυχώς ενίσχυσε τις ανισότητες και εδραίωσε για τα καλά την πεποίθηση, ότι τελικά η υγεία  αποτελεί αναμφισβήτητα το ύψιστο αγαθό, ταυτόχρονα ανέδειξε την αξία και την συμβολή του ΕΣΥ και των λειτουργών του!

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. Καβάλας, καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας την Τετάρτη 08  Ιουλίου 2020  από ώρα 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου.

Κυλιόμενες στάσεις εργασίας αρχίζουν οι εργαζόμενοι στην «Εγνατία Οδό Α.Ε.» μετά από απόφαση των συλλογικών τους οργάνων, ως αντίδραση στην εκποίηση του αυτοκινητόδρομου. 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και τις άλλες Ενώσεις Συντακτών, κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας σε όλα τα  Μέσα την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Η ΕΛΜΕ Καβάλας προκηρύσσει την Τρίτη 21/1/2020 τρίωρη στάση εργασίας,από 11.00.- 14,00, και ζητά από τους/ τις εκπαιδευτικούς του νομού να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που διοργανώνεται στην είσοδο του κτιρίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Καβάλας

Νέα κινητοποίηση προανήγγειλε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) για την Πέμπτη, 21 Απριλίου. Ζητά την απόσυρση της πρότασης της κυβέρνησης για πρόσληψη αναπληρωτών την ερχόμενη χρονιά, καθώς και των διατάξεων που αφορούν το νέο ελάχιστο αριθμό νηπίων στα νηπιαγωγεία.