Σχολείο

Ξεναγήσεις μπορούν να κάνουν μετά από προετοιμασία οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θάσου. 

Υπεγράφη  η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία που έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του 5ου Δημοτικού σχολείου του Δήμου Νέστου.

Εκπαιδευτικές δράσεις με αφορμή την αναπηρία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 26/5 και τη Δευτέρα 29/5 στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας.

Δεύτερο βγήκε το 4ο Γυμνάσιο Καβάλας (Ζουμπουλάκειο) στον «Σχολικό Μαραθώνιο Πάμε Ανακύκλωση» στην κατηγορία των γυμνασίων.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus στο οποίο το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας συμμετέχει κατά το διάστημα 2020-2023 με τίτλο “Welcome to E(mpathy) in U(nderstanding)”.

Στα πλαίσια των δράσεων της αυταξιολόγησης της σχολικής μονάδας επισκέφτηκε το σχολείο μας ο εθνικός προπονητής σκοποβολής κ. Νικόλαος Βουδούρης.

Την πέμπτη και τελευταία συνάντηση του προγράμματος Erasmus με τίτλο “Art of recycling, Future for environment”, πραγματοποίησε το 5ο ΓΕΛ Καβάλας.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καβάλας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και την Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας,

Στο 10 Δημοτικό σχολείο Καβάλας παραβρέθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου «Νώε».

Παραμύθια διηγήθηκαν οι «Παραμυθάδες» το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας.

Σε πρόγραμμα Erasmus συμμετέχει το 2ο Γυμνάσιο Καβάλας, στο οποίο εκπαιδευτικοί από τη Γερμανία και τη Γαλλία διδάσκουν στους μαθητές του σχολείου.

Το δημαρχείο του Δήμου Παγγαίου επισκέφθηκαν  μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Καβάλας.

Την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας ευχαριστεί ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 11ου Δημοτικού σχολείου Καβάλας.

Την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών και podcasts επιδίωξαν 15 μαθητές και μαθήτριες μαζί με 4 εκπαιδευτικούς του 2ου ΓΕΛ Καβάλας

Ομιλία – συζήτηση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβάλας

Ομιλία – συζήτηση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβάλας.

Μια μπουκιά από κρέπα λίγο έλειψε να στερήσει τη ζωή από έναν μαθητή δευτέρας δημοτικού σε σχολείο της Καβάλας, όπως αναφέρεται στο mega.

Μερικές φορές δεν έχει σημασία που σπουδάζεις, αν ζεις σε μια μεγαλούπολη ή σε ένα μικρό ακριτικό χωριό.

Γιορτή παιδείας διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, στην οποία θα βραβευτούν μαθητές και πολίτες του δήμου.

Τους τοίχους σε σχολείο στην Ελευθερούπολη ζωγράφισε μαζί με τους μαθητές ο καλλιτέχνης Γιάννης Κανίογλου, ο οποίος είναι γνωστός για τα έργα του σε σχολεία όλων των βαθμίδων στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Το σχολείο μας στο πλαίσιο των διαφόρων δράσεων κοινωνικής ωφέλειας και εθελοντισμού οργάνωσε για ακόμη μία φορά τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus στο οποίο  το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας κατά την διετία 2020-2022 συμμετέχει και έχει τίτλο “Act Local, Think Global

Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβάλας

Στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων στα σχολεία του νησιού μας οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκαν το σχολικό συγκρότημα του Πρίνου

Κατά το διάστημα  31 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου 2022 το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας φιλοξένησε στην Καβάλα την 3η Διακρατική συνάντηση ενός από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus

Σε κατάληψη προχώρησαν το πρωί της Τρίτης (06/12) οι μαθητές στο 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιστατικό με τον 16χρονο που πυροβολήθηκε στη Θεσσαλονίκη από Αστυνομικό.

Μαθητής της β’ τάξης του λυκείου κουβαλά καθημερινά καθ’ οδόν για το σχολείο όχι μόνο τη σχολική τσάντα με τα βιβλία και τα τετράδιά του, αλλά και ένα… πορτατίφ με λαμπάκι led!

Εθελοντική δράση καθαρισμού, με τη συμμετοχή των μαθητών της Β' τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022

Η παράνομη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά από έναν μαθητή γυμνασίου της Καβάλας, λίγο έλειψε να βάλει σε μεγάλους μπελάδες τον καθηγητή του.

Σελίδες