Σχολείο

Μαθητής της β’ τάξης του λυκείου κουβαλά καθημερινά καθ’ οδόν για το σχολείο όχι μόνο τη σχολική τσάντα με τα βιβλία και τα τετράδιά του, αλλά και ένα… πορτατίφ με λαμπάκι led!

Εθελοντική δράση καθαρισμού, με τη συμμετοχή των μαθητών της Β' τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022

Η παράνομη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά από έναν μαθητή γυμνασίου της Καβάλας, λίγο έλειψε να βάλει σε μεγάλους μπελάδες τον καθηγητή του.

Ερώτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου

Επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο, όταν μια γυναίκα άρχισε να το ακολουθεί

Το Γυμνάσιο Νέας Περάμου Καβάλας κατέκτησε το 1ο βραβείο (για 2ησυνεχόμενη χρονιά) στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με θέμα «Θέλουμε Πειράματα»

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για τα δεδομένα της Λάρισας και της Ελλάδας γενικότερα έχει αναλάβει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο το 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

γράφει ο

Βαγγέλης Χατζησπύρογλου

Χρήματα ζητούσαν μαθητές σε σχολείο του νομού Καβάλας από συμμαθήτριες τους για αγνώστους μέχρι στιγμής λόγους.

Μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Νικήσιανης, για την διάκρισή τους σε διεθνή διαγωνισμό, βράβευσε την περασμένη Δευτέρα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης.

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας κατά το χρονικό διάστημα από 26/10/22 έως 1/10/22 έλαβε χώρα η συνάντηση εκπαιδευτικών και μαθητών του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Pathways all over Europe» σε συνεργασία με το σχολείο «Liceo Ariosto Ferrara» από τη Φεράρα της Ιταλίας.

Επίσκεψη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Γυμνάσιο και Λύκειο Λιμεναρίων, όπου συναντήθηκε με εκπαιδευτικούς και μαθητές  των δύο σχολείων.

Το Βουλγαρικό Σχολείο ‘’Άγιος Ιωάννης της Ρίλας” του παραρτήματος Καβάλας, ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καβάλας.

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες στο κτίριο του 12ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Πιστεύοντας ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, εθελοντές του παραρτήματος των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας επισκέπτονται σχολεία με στόχο την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα υγείας.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων μπαίνουν οι υποψήφιοι.

Για ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κρηνίδων κάνει λόγο  η «Πρωτοβουλία Φιλίππων Πολιτεία».

 

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου του Παληού Καβάλας. 

 

Με επιστολή τους οι μαθητές του 3ου Λυκείου και του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας, μιλούν για τα αιτήματα τους που τους ώθησαν να προχωρήσουν στην κατάληψη, ζητούν στήριξη από τους γονείς

Συνολικά 45 μαθητές από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, δεν πηγαίνουν στο σχολείο, επειδή οι γονείς

Επανέρχεται η υπόθεση πολύ σοβαρής παρενόχλησης σε βάρος μαθήτριας στην Ξάνθη, η οποία ήρθε στην επιφάνεια μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης των

Υπογράφηκε την Παρακευή (24/9) η απόφαση και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του Γυμνασίου – Λυκε

Επικίνδυνο και σε κακή κατάσταση είναι το γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου στον Κεχρόκαμπο

Στο «καυτό» όπως το χαρακτηρίζει πρόβλημα της αύξσησης των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή Κάρυανης, Οφρύνιου, Παραλίας Οφρυνίου και Ορφανίου ανα

Ο Δήμος Καβάλας, υπέβαλε την Τετάρτη 15/9 την πρόταση του για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του Γυμνασίου - Λυκείου Κρηνίδων.

 

Σελίδες