προσλήψεις γιατρών

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η προκήρυξη για την κάλυψη τριών θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ, επί θητεία, στον εισαγωγικό βαθμό του Επιμελητή Β` για το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας ολοκληρώθηκε ο διορισμός μόνιμου ιατρικού προσωπικού. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η πρόσληψη και άλλων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων για την καλύτερη στελέχωση και ενδυνάμωση του Νοσοκομείου

H Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ (ΕΓΕΣΥΚ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εν’ όψει της πανδημίας ζητά άμεσα με νέες προσλήψεις μόνιμου Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού.

Την πρόσληψη 11 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων επί θητεία προκήρυξε  το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Ειδικότερα, προκηρύχθηκαν οι παρακάτω θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ:

Το «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης» (Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ.), που εδρεύει στην Καβάλα της Π.Ε. Καβάλας  της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., για την κάλυψη αναγκών του, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου Ι.Δ., 12μηνης διάρκειας, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα, ως εξής:

Το Υπουργείο Υγείας με διαδικασίες εξαιρετικά επείγουσες προκήρυξε 768 θέσεις ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας όλης της χώρας. Από τον συνολικό αριθμό των θέσεων, 528 θα διατεθούν στα τμήματα επειγόντων περιστατικών, 105 στα δημόσια νοσοκομεία, 74 για να καλύψουν κενά από μεταθέσεις και 61 θέσεις από επαναπροκηρύξεις που είχαν αποβεί άγονες.