προϊόντα

Η έκθεση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ με τίτλο "Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη", που αναδεικνύει τα προϊόντα της περιφέρειας στην Αθήνα, έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ. Δείτε τα εγκαίνια της έκθεσης ΕΔΩ.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, σε ανάρτηση του δήλωσε ότι στηρίζει την έκθεση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ με τίτλο "Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη", μία έκθεση που αναδεικνύει τα προϊόντα της περιφέρειας στην Αθήνα. Δείτε περισσότερα για την έκθεση ΕΔΩ.

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, από τις 10 έως τις 13 Απριλίου, θα παρουσιάσει προϊόντα της περιφέρειας ΑΜΘ, σε έκθεση τροφίμων και ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα. 

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και η Θεσσαλία δύο περιφέρειες που επλήγησαν από τις φωτιές στον Έβρο και τις πλημμύρες βρέθηκαν στο προσκήνιο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου με θέμα “Οι περιφέρειες που έπληξε η κλιματική κρίση. Ανασυγκρότηση και προοπτικές - Αγρο-διατροφή και Τουρισμός” 

Κατακόρυφα έχει αυξηθεί, σε σύγκριση με πέρυσι, το κόστος σε μια σειρά προϊόντων που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ.

Από τις 9 έως και τις 13 Μαρτίου διεξήχθη η πρώτη έκθεση «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», που διοργάνωσαν τα έξι Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, μέσω του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό συμβούλιο της ΑΜΘ, ενημέρωσε πως στο διάστημα 8 έως 12 Μαρτίου, τα επιμελητήρια της περιφέρειας θα διοργανώσουν έκθεση τροφίμων και ποτών σε χώρο του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα. Στόχος της έκθεσης η ανάδειξη των προϊόντων των περιοχών της ΑΜΘ, κάτι που φυσικά περιλαμβάνει και τις Καβάλα και Θάσο.

Εκτός από την αναστολή του click away, το 7ήμερο αυστηρό lockdown, που ξεκίνησε την Κυριακή (3/1), έχει και άλλες συνέπειες για τους καταναλωτές.