Η έκθεση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ με τίτλο "Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη", που αναδεικνύει τα προϊόντα της περιφέρειας στην Αθήνα, έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ. Δείτε τα εγκαίνια της έκθεσης ΕΔΩ.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Μεγάλη συνεχίζει να είναι η επισκεψιμότητα της έκθεσης "Μοναδικές Γεύσεις απο την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη" που ξεκίνησε τη Τετάρτη 10 Απριλίου και πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο σταθμό του μετρό του Συντάγματος.

 

Ήδη από τη πρώτη ημέρα  λειτουργίας της έκθεσης, εκατοντάδες είναι επισκέπτες που περνούν καθημερινά την είσοδο της έκθεσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί εκθέτες έχουν εξαντλήσει τα αποθέματά τους εξαιτίας του αυξημένου αγοραστικού ενδιαφέροντος.

 

Τόσο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων όσο και η ποικιλία σε τρόφιμα και ποτά δείχνουν να εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες με πολλούς από αυτούς να επαναλαμβάνουν την επίσκεψή τους στην έκθεση.

 

Λίγο πριν τη λήξη της το Σάββατο 13 Απριλίου,  οι συμμετέχοντες κάνουν λόγο για μια άκρως επιτυχημένη έκθεση επικροτώντας την απόφαση των υπευθύνων να πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καθιστώντας την πλέον θεσμό εξωστρέφειας και διαφήμισης των προϊόντων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.”