Πηλοθεραπευτήριο

Άρχισαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού των υποδομών του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων. Το έργο στοχεύει στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του εν λόγω χώρου, καθώς και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους χρήστες.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η φετινή λουτρική περίοδος για το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού - Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων.

Το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού - Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων ανοίγεις τις πύλες του για το κοινό τη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Με αύξηση στην επισκεψιμότητα που έφτασε το 50%, ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες η φετινή λουτρική περίοδος για το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

Το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού Κρηνίδων ανακοινώνει ότι λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας του Πηλοθεραπευτηρίου κα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το πρωί της Παρασκευής 25 Ιουνίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος της "Δημωφέλεια", Παναγιώτης

Το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού - Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων ενημερώνει το κοινό και τους επισκέπτες ότι από την Παρασκευή 11 Ιουνίου αρχίζει η

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο η Παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία  του Κώστα Κατσιμίγα, πρότεινε να εισαχθεί ως κατεπείγον θέμα για την έκδοση ψηφίσματος αντίθεσης του

Σφοδρές αντιδράσεις σε όλους τους δήμους, που λειτουργούν ιαματικές πηγές μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Καβάλας, έχει προκαλέσει η πρόταση σχεδίου νόμου του υπουργείου Τουρισμού, που αφορά στη σύσταση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Ιαματικές Πηγές Ελλάδας»

Με την λήξη της φετινής ιαματικής περιόδου, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, διοίκηση και προσωπικό του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων ευχαριστούμε  όλους τους επισκέπτες που με την  προτίμησή τους συνέβαλαν στην επιτυχή λειτουργία του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού σε μια ιδιαίτερη, για όλο τον κόσμο, περίοδο.

 

Στο πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων βρέθηκε ο Καβαλιώτης ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης ο οποίος με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκθειάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του πηλού. Στη φωτογραφία που έχει αναρτήσει φωτογραφίζει τη σύζυγό του Άννα Δημητρίεβιτς η οποία ποζάρει μέσα στη θεραπευτική λάσπη.

Άρχισε τη λειτουργία του το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και η πρεμιέρα συνδυάστηκε με ανακοινώσεις από τη δημοτική αρχή της Καβάλας. 

 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει το κοινό ότι από 1η Ιουνίου 2018 ξεκινάει η λουτρική περίοδος στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας. 

Στις 48 περιοχές της χώρας με επίσημη αναγνώριση από το ελληνικό κράτος των ιαματικών φυσικών πόρων περιλαμβάνονται το νερό και ο πηλός των Κρηνίδων.

 

Το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων βρίσκεται πλέον στο χάρτη των σημαντικότερων προορισμών ιαματικού τουρισμού της Ευρώπης, αφού έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ιστορικών Λουτροπόλεων EHTTA (Europe

Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος και ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Κίνησης στο Δ.Σ.

Το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας άνοιξε τις πύλες του για την νέα καλοκαιρινή περίοδο 2015. Καθημερινά οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα πυλοθεραπείας και υδροθεραπείας, κατόπιν ραντεβού.

Δείτε τα ωράρια...