Παναγία

Ο Γεώργιος Ραφτούλης με μήνυμα του προς το KavalaNews.gr, εκφράζει τους προβληματισμούς του για το μονοπάτι και τα σκαλάκια πέριξ της Παναγίας, προς το φάρο και το σχολείο.

Ξεκινά η ελεγχόμενη στάθμευση στην περιοχή της Παναγίας στην Καβάλα από το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024.

Ανοιχτή επιστολή στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, κ. Μαμτσαδέλη, στέλνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας.

Μία φωτογραφία που μοιράστηκε ο Παναγιώτης Λαζαρίδης στα social media και ανήκει σε οικογένεια από την Τουρκία, μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης της Καβάλας.

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στη χερσόνησο της Παναγίας, σύμφωνα δηλώσεις του αντιδήμαρχου Καβάλας, Απόστολου Μουμτσάκη.

Ο Σύλλογος Παναγίας “Το Κάστρο”, ενημέρωσε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του για τα Χριστούγεννα.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (06/09), στην είσοδο του οικισμού της Παναγίας στη Θάσο.

Παντού υπάρχει μια εκκλησία της Παναγιάς. Πάνω στο βουνό ή δίπλα στη θάλασσα. Μέσα στην πόλη ή σε κάποια εξοχή. Όπου κι αν τιμάται η χάρη Της, χιλιάδες προσκυνητές τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου θα διανύσουν χιλιόμετρα για να την προσκυνήσουν.

Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα, τιμήθηκε η κοίμηση της Θεοτόκου.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών στην Παναγία της Θάσου, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου:

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Παναγίας Θάσου "ο ΒΑΚΧΟΣ" διοργάνωσε την υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με την ονομασία «Φωτογραφική Βόλτα Παναγίας».

Ανακοίνωση για κατάθεση αιτήσεων για την προμήθεια κάρτας στάθμευσης μονίμου κατοίκου στη χερσόνησο της Παναγίας εξέδωσε ο δήμος Καβάλας.

Το απόγευμα της Παρασκευής (02/06) σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στη Θάσο, έξω από την Παναγία, με δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται ενώ κινούνταν σε διαφορετικό ρεύμα κυκλοφορίας.

Το τριήμερο 7-9 Ιουνίου ο Σύλλογος κατοίκων συνοικίας Νεάπολης θα διοργανώσει έκθεση ζωγραφικής στην Παλιά Μουσική στην Παναγία.

Η Παλιά Πόλη της Καβάλας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως πραγματικό κόσμημα για την όμορφη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου στην Παναγία της Θάσου. Απορριμματοφόρο που περνούσε από στενό σημείο στο δρόμο για την εκκλησία χτύπησε σε σπίτι και έριξε τον τοίχο της πρόσοψης.

Ένα θέμα που προκαλεί ανησυχία φέρνει στην δημοσιότητα η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Θάσο.

Πολύς ήταν ο κόσμος ο οποίος πήγε και φέτος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη συνοικία της Παναγίας στην Καβάλα παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή, το απόγευμα της Τετάρτης (14/7), στην παραλία Χερσονήσου στην Παναγία Καβάλας.

Ο Μεχμέτ Αλή υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες

Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καβάλας, στολίστηκε με πολύχρωμα λουλούδια και αρωματικά φυτά η

Πάνω από 900 αρωματικά φυτά θα φυτέψει την Τετάρτη (28/4) σε διάφορα σημεία στη Χερσόνησο της Παναγίας

Σελίδες