οικονομική ενίσχυση

Αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για την τροπολογία του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος, που μεταξύ άλλων προβλέπει σε διάταξή της, την οικο

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης προχώρησε στην κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη με θέμα: «Άμεση τροποποίηση της υπ’ αριθμ.πρωτ.

Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή Επαγγελματιών Θάσου, τον Σύλλογο καταστηματαρχών Ν. Ηρακλείτσας, τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Παραλίας Οφρυνίου και το Σωματείο Επαγγελματιών Κεραμωτής, προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

 

Από 2.000€ έως 15.000€ θα είναι το ποσό της έκτακτης επιχορήγησης που θα λάβουν οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος παρουσιάζοντας τα τοπικά χαρακτηριστικά του προγράμματος της μη επιστρεπτέας ενίσχυσης.

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί κοινωνικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ των ομάδων Δάσκαλοι Καβάλας – Μεικτή Ποντίων Ν. Ροδόπης προς ενίσχυση του 7χρονου μαθητή Χρήστου Θεοδωρίδη που χρήζει άμεσης μετάβασης στο εξωτερικό για θεραπεία.