Νομός Καβάλας

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 1.213 μόνιμες θέσεις στη Δημοτική Αστυνομία, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι η πρώτη φορά που οι προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου μέσω του ΑΣΕΠ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θόδωρος Λιβάνιος, υπέγραψε απόφαση χρηματοδότησης των Δήμων της χώρας για δράσεις για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

H Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ενημέρωσε για νέες εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου Νομού Καβάλας προϋπολογισμού 1.000.000,00 €. Το έργο αφορά εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και βελτίωσης στοιχείων ασφαλείας σε τμήματα του Επαρχιακού Οδικού δικτύου στις περιοχές του Κεχρόκαμπου, του Μακρυχωρίου, του Σκοπού, του Στενωπού, του Αγ.Κοσμά, του Διπόταμου κ.α.

Πρόσθετη δαπάνη ύψους 140.000 ευρώ, που αφορά την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας για το υπόλοιπο του έτους 2023, εγκρίθηκε στη  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Παρασκευή (11/08).

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Τετάρτη 19.06 και ώρα 20.00 στο ξενοδοχείο Oceanis σε εκδήλωση με ομιλητή τον Δημήτρη Παπατολίδη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής ΑΜ-Θ του ΚΚΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

 
 

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος για την ασφαλή κολύμβηση των πολιτών στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και την Περιφερειακή Ενότητα Θάσου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες για μολυσμένα ύδατα. Ακόμα ο κ. Μαρκόπουλος σημείωσε ότι την Δευτέρα θα γίνει και μια ακόμα προγραμματισμένη δειγματοληψία τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν την Τετάρτη.