Το Σάββατο, 09/05/2026, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Βασίλης Βασιλικός”, ο Σύλλογος ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά», διοργάνωσε με επιτυχία την εκδήλωση με τίτλο «Ψυχολογώντας .... τον διαβήτη».

 

Ο σύλλογος αναφέρει επίσης τα εξής:

«Η εκδήλωση περιελάμβανε την προβολή βίντεο ανθρώπων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη και των οικείων τους με σκοπό την παρουσίαση διαφορετικών απόψεων γύρω από το συγκεκριμένο χρόνιο νόσημα. 

 

Ακολούθησε κατάθεση βιωματικών εμπειριών και σχολιασμός από τους παρευρισκόμενους με την καθοδήγηση του ψυχολόγου κ. Πελεκάνου Αντώνη.

 

Η εκδήλωση είχε μεγάλη απήχηση στην τοπική κοινωνία και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ψυχολόγο κ. Πελεκάνο Αντώνη, τον Δήμο Καβάλας για την παραχώρηση της αίθουσας, την εταιρεία Ascensia για την υποστήριξή της και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους.»