

Πολίτης ευχαριστεί το πλήρωμα του πλοίου Ιωάννης - Σοφία της εταιρείας thassos sea ways για τη βοήθεια που έδωσε σε δυο άτομα με κινητικά προβλήματα που παρέμειναν στο γκαράζ την ώρα του ταξιδιού.
Ξεκαθαρίζει πως δεν ήθελαν οι ίδιοι να ανέβουν στο σαλόνι του πλοίου αν και το πλήρωμα προσφέρθηκε να τους ανεβάσει.
Συγκεκριμένα στη δημόσια ανάρτησή της αναφέρει:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του "Ιωάννης Σοφία". Ο άντρας μου με κινητικό πρόβλημα κι ένας κύριος με χτυπημένο πόδι αδυνατούσαν να ανέβουν στο σαλόνι του πλοίου.
Οι εργαζόμενοι στο καράβι θέλησαν να τους ανεβάσουν επάνω αλλά εμείς, το τονίζω, εμείς αρνηθήκαμε. Έφεραν καθίσματα και βολευτήκαμε. Μετά από λίγο μας έφεραν μία σακούλα γεμάτη νερά και χυμούς. Όλα τα παιδιά ευγενικά και πρόθυμα. Καλημέρα παλικάρια και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ!»
