Αυτό που αλλάζει είναι το πρόγραμμα από το οποίο χρηματοδοτείται το έργο. Είπα τον δήμαρχο μικρόψυχο γιατί αυτό το έργο παραδόθηκε από τη διοίκηση Τσανάκα. Ο κ. Μουριάδης θέλει να καπηλεύεται έργα άλλων διοικήσεων, λέει στον KavalaNews 102,8 η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την παρουσίαση του έργου για την ολοκλήρωση του δικτύου ύδρευσης της Καβάλας από τον δήμαρχο και το πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ

 

Ο κ. Μουριάδης βρήκε από τη διοίκηση Τσανάκα έτοιμες όλες τις μελέτες και το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και αυτό που όφειλε να κάνει ήταν να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου που βρήκε έτοιμο από την προηγούμενη δημοτική αρχή λέει η κυρία Ιωσηφίδου. 

 

Θα περιμένουμε να δούμε εάν το έργο προχωρήσει λέει αφήνοντας αιχμές για το αν θα υπάρξει συνέχεια.

 

Αναφέρθηκε και σε άλλα έργα τα οποία όπως είπε η διοίκηση Μουριάδη βρήκε έτοιμα από την διοίκηση Τσανάκα τα οποία οικειοποιήθηκε ο νυν δήμαρχος χωρίς να αναφέρει όπως λέει η κ. Ιωσηφίδου πως ξεκίνησαν. 

Τα έργα αυτά τα κληρονόμησε και τα υλοποιεί και με μεγάλη καθυστέρηση λέει η κ. Ιωσηφίδου. 

 

Για τα σενάρια της υποψηφιότητάς της για δήμαρχος Καβάλας είπε ότι δεν μπορεί να πει ακόμα καθώς αυτή τη στιγμή γίνονται διαβουλεύσεις για τη δημιουργία νέας παράταξης με αφορμή την άρνηση της πρώην δημάρχου να ηγηθεί ψηφοδελτίου. 

 

Ακούστε τι είπε η Αναστασία Ιωσηφίδου στον KavalaNews 102,8