νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

«Υπάρχει μία απαξίωση προς τον πολιτικό θεσμό που έχει προκύψει από την πολιτική ταύτιση όλων των χώρων που προωθεί το σύστημα τα τελευταία χρόνια» δηλώνει στον KavalaNews 102.8 το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Παπαδόπουλος. 

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1995 στο Παγγαίο και από το 2014 μένει μόνιμα στην πόλη της Καβάλας. Σπουδάζει στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Καβάλας. 

Νέος γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ εκλέχθηκε ο Κωνσταντίνος Βλαχάκης (29 χρονών). Είναι Πολιτικός μηχανικός αιρετό μέλος στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ, καθώς και μέλος και συντονιστής της μόνιμης επιτροπής Νέων Μηχανικών του ΤΕΕ.

Συζήτηση με θέμα : «Είναι θέμα αγάπης, όχι φύλου - Συζητάμε για τον πολιτικό γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφύλων ζευγαριών» πραγματοποιήθηκε από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30 στο Στέκι Σπούτνικ.

 Το πρωί της Κυριακής ανεβαίνουμε για άλλη μια φορά στον Κάκκαβο διεκδικώντας το σταμάτημα της καταστροφής, διεκδικώντας την άμεση παύση όλων των εργασιών. Λεωφορεία αναχωρούν την Κυριακή 23 Αυγούστου από  Θεσσαλονίκη - Καβάλα - Ξάνθη