Ματαίωση

Ματαιώνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καβάλας, η Συνάντηση των Φιλαρμονικών στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

 Η παράσταση «Ακούω ήχον κώδωνος» του Θανάση Παπαγεωργίου που ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στο πλαίσιο του 65 ου Φεστιβάλ Φιλίππων, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου 

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων το brevet philippi ματαιώθηκε με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο γύρος του πάρκου Φιλίππων, όπως κάθε χρόνο. Ωστόσο 28 τολμηροί αθλητές αποφάσισαν να αψηφήσουν τις καιρικές συνθήκες και τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση.  Πραγματοποίησαν μια μικρή εναλλακτική βόλτα στα υπέροχα τοπία του Πάρκου Φιλίππων.

Ματαιώνεται η μουσική εκδήλωση του συλλόγου υποστηρικτών του Κέντρου Υγείας Πρίνου που ήταν προγραμματισμένη να γίνει 

Ματαιώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας για το 2021 λόγω έλλειψης απαρτίας, 16 παρόντες από τους 21 που απαιτούνται, καθώς απείχαν οι παρατάξεις της Δήμητρας Τσανάκα, του Μάκη Παπαδόπουλου, του Άρη Βέρρου καθώς και ο Νίκος Ξανθόπουλος (δες ΕΔΩ κι ΕΔΩ). 

 

Ως Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Αν. Μακεδονίας – Θράκης γινόμαστε καθημερινά δέκτες καταγγελιών από γονείς και συλλόγους από όλη την περιοχή μας, για τη μη επιστροφή του συνόλου του ποσού που κατέβαλαν στα πρακτορεία για να συμμετάσχουν στις σχολικές εκδρομές τα παιδιά τους (ή και οι ίδιοι ως συνοδοί).

Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού.

Με απόφαση τής επιτροπής διοργάνωσης το Kavala Air Sea Show για φέτος το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών. 

Ματαιώνεται οριστικά η παράσταση "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή" του Αλέξανδρου Ρήγα σε Καβάλα, Δράμα, Λήμνο και Αλεξανδρούπολη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.