Μαρία Φρατζεσκάκη

Με έξοδα του Δήμου Καβάλας θα γίνει η κηδεία της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Φραντζεσκάκη. Κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη λήψη απόφασης το πρωί της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου.

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της πρώην αντιδημάρχου Καβάλας Μαρίας Φραντζεσκάκη, η οποία τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Καβάλας. 

Στην κλινική κόβιντ του Νοσοκομείου Καβάλας με κορωνοϊό νοσηλεύεται τος τελευταίες ημέρες η δημοτική σύμβουλος Μαρία φρατζεσκάκη. Η κατάσταση της δεν κρίνεται ανησυχητική ωστόσο θα παραμένει στο Νοσοκομείο για λίγες ημέρες ακόμα. 

Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση της Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα και της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υπηρεσιών Μαρίας Φραντζεσκάκη, με βάση τις εκθέσεις κοινωνικής έρευνας και αφορούν 30 άτομα που αιτήθηκαν την οικονομική αυτή βοήθεια και η συνολική ενίσχυση φτάνει το ποσό των 11.900 ευρω.

 

160 παιδιά θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο Καβάλας στο πρόγραμμα ημερήσιας απασχόλησης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και έχει μεγάλη ανταπόκριση. Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Αλληλεγγύη» Μαρία Φρατζεσκάκη.