Λεωνίδας Στολτίδης

Τη Δευτέρα (26/02) το ΚΚΕ θα έχει μία πολιτική εκδήλωση στην Καβάλα, με το βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Στολτίδη, να είναι ομιλητής.

Απαντήσεις σχετικά με τα αίτια της έκρηξης και της φωτιάς που σημειώθηκε στις 9 Απριλίου στις χερσαίες εγκαταστάσεις της Energean στη Νέα Καρβάλη, ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης που είχε καταθέσει.

Να μην προχωρήσει καμία συγχώνευση, μεταφορά ή κατάργηση Τμήματος του ΔΙΠΑΕ ζητούν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και

«Να μην προχωρήσουν οι μεθοδεύσεις της εργοδοσίας στα Λιπάσματα Καβάλας για απολύσεις και να μην υπάρξει καμία βλαπτική μεταβολή

Να ανοίξουν άμεσα τα Περιφερειακά ιατρεία στην Ανατολική  Μακεδονία και Θράκη ζητούν με ερώτησή τους στην Βουλή, οι βουλευτές Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης, λέγοντας ότι: «Τα αποτελέσματα του κλεισίματος των Περιφερειακών Ιατρείων βιώνουν με τον πιο επώδυνο τρόπο οι χιλιάδες κάτοικοι της υπαίθρου».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, σημείωσε ότι η εταιρεία προετοιμάζει το έδαφος για τα επόμενα βήματά της, επικαλούμενη την πτώση της διεθνούς τιμής του πετρελαίου και τη μειωμένη παραγωγή, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο του λουκέτου.