κοινοπραξία

Ναυτιλιακή εταιρεία της Θάσου αρνήθηκε να επιτρέψει στο αυτοκίνητο του Συνεταιρισμού Φαρμάκων Καβάλας να ξεφορτώσει φάρμακα για τα φαρμακεία του νησιού με την αιτιολογία ότι θα καθυστερούσαν την φόρτωση του πλοίου.

Αυξήσεις έως και 60% καταγράφονται στις τιμές των εισιτηρίων στα πλοία από και προς το νησί της Θάσου από την Δευτέρα (21/3).

 

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προχωρά στη σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας μετά από σχετική πρόσκληση που απευθύνει στις τρεις ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε Καβάλα και Θάσο.

Ισχύει από σήμερα η αύξηση κατά ένα ευρώ, από πέντε σε έξι ευρώ, του εισιτηρίου όλων των επιβατών που ταξιδεύουν από Καβάλα για Πρίνο και το αντίστροφο. Η αύξηση αφορά την εταιρία Κοινοπραξία συμφερόντων Μητσόπουλου.

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας έστειλε ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Καβάλας με θέμα την όδευση του αγωγού tap. Στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται στους τοπικούς βουλευτές, γίνεται λόγος για «εκβιαστικό, απαξιωτικό, συνωμοτικό και στημένο τρόπο» με τον οποίο η κοινοπραξία του αγωγού επιχειρεί να πείσει την κυβέρνηση και την κοινή γνώμη. Τονίζουν δε ότι δεν διαφωνούν με τον αγωγό αλλά με την όδευσή του...