Κεχρόκαμπος

Στο άλλοτε φημισμένο για την κτηνοτροφία του ορεινό κεφαλοχώρι του σημερινού δήμου Νέστου, τον Κεχρόκαμπο, η δεσποτική εορτή των Θεοφανίων γιορτάστηκε με κάθε επισ

Μία  85χρονη από τον Κεχρόκαμπο Καβάλας λατρεύει τον ΠΑΟΚ και πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικά βίντεο για να κρατήσει «ζωντανό» το Ποντιακό ιδίωμα. 

Επικίνδυνο και σε κακή κατάσταση είναι το γήπεδο μπάσκετ του δημοτικού σχολείου στον Κεχρόκαμπο

Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την έλλειψη γιατρού στον Κεχρόκαμπο του Δήμο Νέστου μετά την αναστολή εργασίας που τέθηκαν υγειονομ

Η Κερεκή από τον Κεχρόκαμπο Καβάλας εξηγεί γιατί θέλει να παντρευτεί και ζητάει από τον πατέρα Γαβριήλ να της βρει γαμπρό.

 

Η μπόρα που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/5) στο νομό Καβάλας έφερε και χαλάζι στα ορεινά του Δήμου Νέστου

 

Η τοπική κοινότητα Κεχροκάμπου τιμά την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση τοποθετώντας μακέτες στο κοινοτικό κατάστημα της περιοχής μακέτες με ήρωες του 1821.  

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο Αλέξανδρος Μουστακίδης, πρόεδρος της κοινότητας Κεχρόκαμπου Καβάλας, όπου οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς σε νοσοκομείο σε περίπτωση που το χρειαστούν, αφού ενώ υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν οδηγοί

Ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας το έργο αποκατάστασης της παρόχθιας ζώνης του αγροκτήματος Κεχροκάμπου του Δήμου Νέστου, προϋπολογισμού εξήντα (60.000) χιλιάδων ευρώ πλέον του Φ.Π.Α.

 

Ο θίασος ΤΕΜΕΤέΡ παρουσιάζει σε περιοδεία μια παράσταση αφιερωμένη στον ξεριζωμό και τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο θίασος πρόκειται να παρουσιάσει την παράσταση στην Καβάλα την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Φρούριο.

Μετά το παγκάκι των τσακωμένων στον Κεχρόκαμπο Καβάλας είπαν να κατασκευάσουν και το "παγκάκι του κορωνοϊού".Μια ομάδα εθελοντών κινήθηκε πάνω, κάτω στην ίδια φιλοσοφία αφού και οι τσακωμένοι σε απόσταση κάθονται

Δεν ξέρουμε από που προήλθε η ιδέα σε κάποιους να κατασκευάσουν ένα παγκάκι για τους τσακωμένους. Το θέμα είναι πως αν στο μεταξύ μονοιάσουν δεν θα μπορέσουν να καθίσουν δίπλα, δίπλα.

Συναυλία αφιερωμένη στην Παναγία με αφορμή τον εορτασμό από τα 100 χρόνια της γενοκτονίας των Ποντίων διοργανώνει τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Κεχροκάμπου με τη στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.