καταφύγιο ζώων

Οι εργασίες κατασκευής του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο αγρόκτημα Ζυγού Καβάλας, προϋπολογισμού 882.839,37 ευρώ, συνεχίζονται, με τον Δήμο Καβάλας σε ανακοίνωση του να αναφέρει πως θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 40 σκυλιά.

Με ανάρτηση του στα social media, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ενημέρωσε πως το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στον Δήμου Παγγαίου, άρχισε να λειτουργεί από το πρωί της Τετάρτης (04/10).

Προχωρούν οι εργασίες για την κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων στο αγρόκτημα του Ζυγού Καβάλας.

Συνεχίζονται όπως αναφέρει ο δήμος Καβάλας οι εργασίες για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων στο αγρόκτημα του Ζυγού Καβάλας. 

Πέρασε ένας μήνας από τότε που ο Νάτσο και η Πάουλα ήρθαν στην Καβάλα, ως εθελοντές στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Καβάλας, στο Κρυονέρι.

 

Ο Αντιδημάρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης, επισκέφθηκε την Πέμπτη (3/6) το Κρυονέρι, όπου είχε την ευκαιρία ν

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολου Μουμτσάκη και του υπεύθυνου για τη λειτουργία

Στην κατασκευή καταφύγιου αδέσποτων ζώων συντροφιάς και προμήθειας εξοπλισμού, προχωρά ο Δήμος Παγγαίου μετά τη νέα χρηματοδότησης ύψους 372 χιλιάδων ευρώ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».