Η Καβάλα Μπροστά

Ο Νίκος Μορένος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης εξέδωσε ανακοίνωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Αστυνομικό Μέγαρο στην οδό Ομονοίας αναφέροντας χαρακτηριστικά “δεσμεύομαι για όλες εκείνες τις ενέργειες, προκειμένου το Αστυνομικό Μέγαρο να μεταφερθεί στο Περιγιάλι”.

Στα γραφεία της δημοτικής παράταξης “Η Καβάλα Μπροστά” την Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα γίνει μία έκθεση με έργα του εικαστικού Διαμαντή Σταγγίδη.

Ο Κώστας Μπουφινάς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Θωμάς Κέφαλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Κώστας Τιτόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Η Νεκταρία Σαρρίδου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Ανανίας Μεγαλομάτης θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη δημοτικής κοινότητα Καβάλας με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Ηλίας Στεφανίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο Κλεάνθης Σερεμέτης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο δημοτικός συνδυασμός “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Καραγεώρα.

Η Γιώτα Προφύρη θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Κρηνίδων με το δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Την Παρασκευή (05/05) στη “Λευκή Νύχτα” της Καβάλας, πολίτες και πολιτικοί έδωσαν τις ευχές τους στον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας Γιάννη Εριφυλλίδη, στο εκλογικό του κέντρο.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γιώργου Μαυρογιάννη.

Αν και οι δημοτικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τις 8 Οκτωβρίου και παρά το γεγονός ότι μεσολαβούν οι βουλευτικές εκλογές, οι συνδυασμοί των υποψηφίων δημάρχων στην Καβάλα έχουν βάλει τις μηχανές στο φουλ. 

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Δέσποινας Αβραμίδου.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε πως η Χαρά Τερμεντζή-Γαζέτη θα είναι υποψήφια πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παλαιάς Καβάλας.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζημαλλή.

Με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ενημέρωσε για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Χατζοπούλου.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κοντού.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Βασιλικής Χατζηδημητράκη.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Ραφαήλ Ιωαννίδη.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Σοφίας Μουρουζίδου.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Δέσποινας Καλαμούκη.

Με τη δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” θα είναι υποψήφιος ο Ζαφείρης Παπαβαρύτης.

Την Πέμπτη (05/04) η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε έναν ακόμη υποψήφιο της, τον Κρίστοφερ Μπάκα.

Η δημοτική παράταξη “Η Καβάλα Μπροστά” ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Μαριάννας Καμπουρίδου.

Σελίδες