Ο Πολυχρόνης Κουμουσίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει τα εξής:

 

“Ο Πολυχρόνης Κουμουσίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τον Πολυχρόνη να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

 

«Ονομάζομαι Πολυχρόνης Κουμουσίδης του Αριστείδη και της Χάιδως. Γεννήθηκα το 1981 στην Καβάλα, στην περιοχή του Περιγιαλίου, όπου κατοικώ μέχρι και σήμερα.

 

Αποφοίτησα από το 1 ο Τ.Ε.Λ. Καβάλας με ειδικότητα ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων το 1999. Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.

 

Το 2017 απέκτησα ναυτικό φυλλάδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, έχοντας τελειώσει τον βασικό κύκλο σπουδών της Σχολής Σωστικών και Πυροσβεστικών Μέσων Μακεδονίας.

 

Από το 2013 ως και σήμερα διατελώ Γενικός Γραμματέας στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο του Περιγιαλίου. Ασχολούμαι ενεργά μέσω του συλλόγου με την προσφορά προς συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, με τη συλλογή τροφίμων και γενικά ειδών πρώτης ανάγκης.

 

Γνώμονάς μου όλα αυτά τα χρόνια είναι πάνω από όλα το ΕΜΕΙΣ και όχι το εγώ».

 

Πιστεύουμε ότι οι γνώσεις και η επαγγελματική του εμπειρία, η ενεργός συμμετοχή στα κοινά, η εργατικότητα, η άριστη γνώση των προβλημάτων της περιοχής του Περιγιαλίου, η ειλικρινής και αποδεδειγμένη διάθεση για συνεργασία και ανιδιοτελή προσφορά και η μεγάλη αγάπη του για την Καβάλα καθιστούν τον Πολυχρόνη Κουμουσίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα για την εφαρμογή του προγράμματός μας για το Περιγιάλι – και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. 

 

Πολυχρόνη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.”