χειρουργική επέμβαση

Να μην συμμετάσχει σε χειρουργικές επεμβάσεις αποφασίστηκε για τον γιατρό που είχε καταδικαστεί τον Μάιο του 2022 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 4 ετών (προς 5 ευρώ/ημερησίως) για τον θάνατο ενός 24χρονου από την Κεραμωτή Καβάλας, ύστερα από χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου (δείτε την υπόθεση ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Ένας άνδρας 28 ετών, πατέρας δύο μικρών παιδιών, κάτοικος Κρυονερίου, διαγνώστηκε με ό

Ένα βαρύ περιστατικό διαχειρίστηκε τις προηγούμενες ημέρες το χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας με τη συνεργασία των γιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Μια συγκινητική ιστορία που αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη μπορεί να ξεπεράσει τα μεγαλύτερα εμπόδια, έζησε η 12χρονη Σοφία που διαμένει μόνιμα με την οικογένειά της στο νησί της Θάσου. Με τη βοήθεια των κατοίκων του νησιού και τον δήμο της Θάσου που άνοιξαν την αγκαλιά τους συγκεντρώνοντας χρήματα για τις δυο καρδιολογικές επεμβάσεις στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί η μικρή Σοφία

Μια νέα έρευνα ενός Έλληνα ανθρωπολόγου της διασποράς, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παλιόκαστρο της νήσου Θάσου, έφερε στο φως, μεταξύ άλλων ανακαλύψεων, ένα κρανίο πρωτοβυζαντινής περιόδου.