Γυμνάσιο Κρηνίδων

Στο πλαίσιο του αειφόρου σχολείου και της καλλιέργειας περιβαλλοντικής συνείδησης, οι μαθητές του ΓΕΛ Κρηνίδων, αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής στη σχολική μονάδα τους, αυξάνοντας το πράσινο μέσα στο σχολείο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης του Γυμνασίου - Λυκείου Κρηνίδων. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (06/02) ολοκληρώθηκε η μεταφορά 6 σχολικών αιθουσών-κοντέινερς σε Λυδία και Αμυγδαλεώνα. Εκεί θα φιλοξενηθούν οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Κρηνίδων, μέχρι να τελειώσουν οι εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του σχολικού συγκροτήματος των Κρηνίδων.

 

Στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας ΑΜ-Θ εντάχθηκε το έργο της ανακαίνισης του Γυμνασίου-Λυκείου Κρηνίδων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2 εκ. ευρώ.

Την στήριξη όλων ζητούν οι μαθητές του Γυμνασίου των Κρηνίδων, ενόψει των βραβεύσεων, στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην αειφόρο ανάπτυξη.

Την έντονη δυσαρέσκεια τους εκφράζουν οι γονείς των μαθητών στο Γυμνάσιο Κρηνίδων, σχετικά με τις συγχωνεύσεις τ

Απέχουν από τα μαθήματά τους μαθητές της 1ης και της 2ας Λυκείου του 2ου Λυκείου Καβάλας αντιδρώντας στις συγχωνεύσεις των τμημάτων που προχωρά το Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο της αξιολόγησης. Υπό κατάληψη τελεί και το γυμνάσιο Κρηνίδων για τον ίδιο λόγο.